Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 24/25 de Febrer 2018

BENJAMI A BENJAMI B INFANTILS INICIACIO 2 INICIACIO PRE-BENJAMIBenjamí  Tàrrega HPC A (8) – Andorra HC B (4)

El partit va començar amb un ritme lent per part dels dos equips, no obstant els del Tàrrega van enllaçar algunes jugades que els va permetre posar-se per davant del marcador. Es van succeir els minuts de joc amb la mateixa tònica i per part del Tàrrega es van deixar veure algunes jugades d’equip, com en els partits de la primera ronda de Lliga. Tot i que l’Andorra va intensificar el seu joc i va aconseguir reduïr la diferència de marcadaor, els del HPC no van perdre la concentració fins el final del partit i van assegurar ja la victòria en la meitat de la segona part.

Amb la satisfacció de la victòria, ara toca seguir treballant.

Jugadors Tàrrega A : Denis Moram, Joel Balagué, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torne

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Andorra: Ferran Torrebadella, Albert Pla, Martí Farrero, Roger Buen, Biel Hernandez

Tècnic: Lluis Ferran

Benjamí  CH Juneda A (8) – Tàrrega HPC B (5)

Els de Tarrega van sortir a pista amb 2 baixes importants en defensa tot i la gran aportació del reforç del Prebenjami Nacho.Pero van lluitar molt ..tant que inclus es van possar per davant en el marcador…4 a 5 al minut 20….els ultims minuts els nostres jugadors ja estaven esgotats i i els de Juneda es van endur la victoria per 8 a 5.

Jugadors Juneda : Lluc Sole, Pau David, Isaac Martinez, Andreu Andres, Marc Mateu, Arnau Porta, Joel Milà

Tècnic: Lluis Rodero

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Lluis Tomas, Nacho Da Pena, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aranu Perello

Tècnic: Ivan Minguell

Infantil  HC Palau de Plegamans (11) – Tàrrega HPC (2)

Dissabte el Tàrrega hpc és desplaçar a la pista del CH Palau Solita i Plegamans. En el primer temps ja es va veure ben aviat que els locals no ho posarien gens fàcil als de Tàrrega. Un conjunt molt ordenat tant en defensa com en atac, passar per damunt dels de l’Urgell, que poca cosa van poder fer per evitar que en el descans ja perdessin per 6 a 0. A la represa els de Palau van continuar amb la mateixa tònica, els targarins en canvi mostraren una mica més d’intensitat.

Jugadors Palau de Plegamans: Jaume Abascal, Max Bartolome, Bruno Pato, Pau Rodriguez, Arnau Serra, Hugo Pato, Genís Colomer, Narcis Carol

Tècnic: Ferran Rosa

Jugadors Tàrrega: Laia Pages, Alexandru Danie, Oriol Selva, Pol Cabestany, Jordi Perez, Joan Franquesa

Tècnic: Marc Pages

Iniciació  HC Juneda A (3) – Tarrega HPC (0)

Aquest passat dissabte 25 de febrer vam jugar contra el Juneda, va ser un partit molt intens.

Els nostres jugadors van patir tot el joc el gran atac del Juneda, pero van saber defensar-lo molt be, al final van saber reaccionar a amb una gran defensa per part de tot l’equip targari.

Tot i aixi els punts sels enduu el Juneda.