Crònica Tàrrega Hoquei Patins Club 28-29/09/2017

hoqueiBenjamí A Tàrrega HPT (6) – CH Juneda A (6)

Bones aquest dissabte el Juneda A ha visitat als benjamins del Tàrrega A; dos equips que es troben junts a la classificació, fet que explica el partit tan igual que hem viscut. En les dues parts els del HPC s’han avançat però els visitants contrarestat l’esforç. Empat final a 6 gols que permet al Tàrrega mantenir-se per davant del Juneda A.

Cal destacar el bon paper del porter Denis Moram

Jugadors Tàrrega: Denis Moram – Marc Valentines – Oriol Valentines – Martin Plamenov – Jordi Folguera- Quim Folguera – Marc Torne – Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Gols pel THP: Eloi Cervera 3, Jordi Folguera 1, Martin Plamenov 1, Marc Torné 1.

Jugadors Juneda: Lluc Solé – Pau David – Isaac Martínez – Andreu Andrés – Marc Mateu – Arnau Porta – Joel Milà

Tècnic: Lluis Rodero

Iniciació  Andorra (0) – Tàrrega (3)

El passat dissabte dia 28 el nostre equip targarí d’iniciació va obtenir una altra victòria jugant a fora contra l’Andorra. La 5ª jornada va començar amb força intensitat per part dels nostres tot i que vam jugar tot el partit amb un jugador menys.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-4, destacant l’actuació de tots els nostres jugadors. Degut amb aquesta inferioritat numèrica l’entrenador va tenir que canviar l’estratègia del partit, on tots els jugadors van tenir que atacar com defensar. Fins i tot el nostre defensa habitual va marcar 3 gols als últims 10 minuts. Les següents parts van ser una continuació de la primera, amb els resultats de 0-3 i 0-4 respectivament (bona tasca per part dels nostres davanters). El nostre porter va saber mantenir la porteria a 0.

Aquest bon resultat dona molta força als nostres jugadors i entrenador, que va saber motivar als nostres en tot moment.

Partit immillorable  per continuar a les primeres posicions de la classificació.

Jugadors Andorra: Pau Peris – Roc Font – Martin Quesado – Roger Sánchez – Oriol Martí – Marcel Escoda

Tècnic: Juan F. Sebastian

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez – Enric Balagué

Tècnic: Joan Tomàs

Benjamí B  CH Juneda C (2) – Tàrrega HPC B (5)

Aquest dissabte el nostre equip Benjamí del Tàrrega Hoquei Patins s’ha desplaçat a Juneda.

Va començar la primera part amb molta intensitat, moltes passades a porteria que no acabaven d’entrar per part de l’equip visitant i el Juneda es va saber imposar en el marcador amb 2 gols.

No va ser fins a la segona part on els targarins van poder capgirar el marcador i en els últims minuts, van fer 5 gols, 4 del jugador targarí Marçal i 1 del jugador  targarí Unai,  amb un gran joc de defensa i atac, amb bones passades i bons gols.

Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!

Jugadors Juneda: Joel Cardil – Alex Otto – Albert Llovera – Arnau Armengol – Adrià Mateu – Po Porta- Jan Berent

Tècnic: Oriol Montes

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala – Berta Tomàs – Marçal Cabestany – Unai Lloses – Aleix Sánchez – Edgar Ramon

Tècnic: Marc Pages