Crònica Tàrrega Hoquei Patins Club 9 de desembre de 2017

benjamiBenjamí A HC Alpicat Lleida (1) – Tàrrega HPC (11)
Aquest dissabte al matí, el nostre equip Benjamí B del Tàrrega Hoquei Patins Club s’ha desplaçat fins al pavelló de l’Alpicat.
Durant la primera part, el partit semblava molt igualat pels dos equips fins a la meitat del primer temps, quan els jugadors targarins han encetat el marcador amb 6 gols a favor. En la segona part, tot i que l’Alpicat ha realitzat una bona defensa, els de l’Urgell han pogut jugar amb plaer i han continuat marcant a porteria, tenint la gran sort d’haver pogut marcar gol, tots els jugadors de l’equip targarí.
Una victòria merescuda.
Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!
Jugadors Alpicat : Pau Diaz, Dídac Cos, Aleix Pons, Pol Canti, Adrià Parramona, Albert Tornos.
Tècnic: Joan Ramon Serret
Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aleix Sánchez, Edgar Ramon Morros, Arnau Perelló
Tècnic: Ivan Minguell
Alevins Tàrrega HPC (5) – HC Sant Just (8)
El passat cap de setmana els alevins mixtes del Tàrrega van descansar perquè de cara al proper s’han de preparar molt bé per la tornada del partit per la classificatòria a la lliga Preferent. Els alevins ja van acabar la primera fase de la lliga i, al quedar classificats com a segon millor equip del seu grup, han de disputar els dos partits per l’el.liminatòria per entrar a Preferent i el contrincant assignat per sorteig va ésser el Sant Just. El primer cap de setmana de desembre el Tàrrega mixte va jugar a casa el partit d’anada de l’el.liminatòria amb un resultat final de 5-8. Partit molt igualat, però al final el marcador es va posar a favor del visitant. Ara el Tàrrega s’ha de preparar molt per la tornada el proper cap de setmana i poder remuntar aquest resultat.

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Martí Castaño, Oriol Selva, Pau Tomàs, Marc Farràs, Eusebi Perelló, Pau Franquesa, Alba Segarra, Aina Minguell, Laia Pages
Tècnic: David Parra

Jugadors Sant Just : Quim Abella, Aldo Blanch, Arnau Vidal, Mateu Montesinos, Nil Ripoll, Jan Bonnin, Lucas Pastor, Bruno Camarero
Tècnic: Damià Camprecios