Crònica Tàrrega Hoquei Patins Club del 27/28 de gener

Iniciacio 01-27-2018_4Alevins  Tàrrega HPC (5) – CH Juneda (7)

El passat cap de setmana, l’equip mixta aleví del Tàrrega va encetar la ronda de partits d’aquest cap de setmana el divendres al vespre contra el Juneda. Va ésser un partit molt renyit entre ambdós equips, acabant amb la victòria de l’equip visitant. La primera part va acabar 1-4, amb tres gols del visitant ben estranys i amb una defensa del Tàrrega poc organitzada que va provocar avançar el comptador per part del Juneda en 3 gols. Ja a la segona part el Tàrrega va treballar de manera molt més coordinada, tant en l’atac con en la defensa, aguantant força estona amb només un gol de diferència. Una falta directa a favor del Juneda va fer que el partit acabés 5-7 a favor de l’equip visitant.

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses (P), Laia Pagès (P), Oriol Selva, Pau Tomàs, Marc Farràs, Aina Minguell, Mariona Cabestany, Pau Franquesa i Oriol Costa.

Tècnic: David Parra

Jugadors Juneda : Kilian Wert, Àngel Capell, Oriol Armengol, Àlex Cardil, Pau Berent, Gerard Torrent, Eric Maurici, Quim Prats.

Tècnic: Ramon Capdevila

Iniciació  Tàrrega HPC  (3) – Lleida Llista ICG B (0)

Aquest passat 27 de gener es va jugar la catorzena jornada a casa contra el Lleida Llista ICG, amb una victòria contundent dels nostres petits de la lliga.

Amb un total de tres parts guanyades i amb el resultat de 5-1, 3-1 i 3-0 el Tàrrega HPC va demostrar des de el primer minut molta solidesa en el joc i molt encert de cara a porteria.A mesura que passaven el minuts els nostres jugadors cada vegada s’anaven trobant més còmodes en el terreny de joc. La bona entesa entre davantera i defensa van ser la clau d’un partit que quasi marca l’excel·lència.

Cal destacar l’actuació del nostre porter que no ho va posar gens fàcil als nostres adversaris i on fins i tot va aconseguir de parar dos penals en contra.

Gran resultat que ens ajuda a créixer com a equip i ens dóna la força suficient per mantenir-nos en les primeres posicions de la classificació.

Pròxima parada dissabte 3 de febrer contra HC Alpicat.

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Pau del Àguila – Roger Porta – Enric Balagué

Tècnic: Joan Tomàs

Jugadors Lleida : Arnau Farrè, Bruna Odina, Adrià Casanovas, Arnau Cases, Marco Rama, Rodrigo Saló, Albert Marquez

Tècnic: Sergi Duch

Benjamí A  HC Alpicat (1) – Tàrrega HPC (10)

Aquesta setmana s’ha celebrat l’últim partir de la primera ronda a casa del HC Alpicat; es tracta d’un equip menys fort,  format per jugadors de primer any però que han lluitat de valent. La superioritat dels de l’Urgell ha estat clara i s’han imposat al contrincant amb un clar 1-10, amb gols de tots els jugadors.

Després d’aquesta primera ronda, els dos equips de Benjamins del Tàrrega s’han classificat per a la lligueta de benjamins de Lleida format pels buit millors equips dels dos grups inicials.

Felicitats Benjamins!

Jugadors Alpica : Hugo Graviotto, Magi Trepat, Olau Queralt, Pol Pelaez, Adrià Jovè, Artur Olmedo

Tècnic: Mats Zilken