Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB

INICIACIO_1BENJAMINS_102 de Desembre 2017

Benjamí A  Tàrrega HPC (10) – Lleida Llista (0)

L’equip de Lleida ha visitat a un Tàrrega completament concentrat i amb ganes de jugar bé i de guanyar. Amb el bon joc de tot l’equip,  i en especial del porter Denis Moram, la victòria ha vingut d’una forma molt fluida. Potser ha estat un dels millors partits fins ara, i segur que ha estat un regal cap el seu entrenador Carles Creus que complia anys. Felicitats i endavant!

Tàrrega HPC: 11- Lleida llista ICG: 0

Gols pel Tàrrega: Eloi Cervera(3); Marc Torné (3); Martin Plamenov(3); Jordi Folguera(1) i Quim Folguera (1).

Jugadors Tàrrega: Denis Moram, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torné, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Lleida : Aleix Prats, Dimitri Tomas, Victor Betriu, Marti Artigas, Roger Pamplona, Noel Arno, Oleguer Plens

Tècnic: Joaquim Fliquete

Iniciació  Alcañiz CP (0) – Tàrrega HPC (3)

Jornada número deu amb victòria del Tàrrega al camp de l’Alcañiz. Amb un marcador de 0-3, 0-4 i 0-1, els nostres petits van obtenir clarament la victòria d’un partit molt intens però controlat des de el primer minut.

L’entrenament intens de la setmana i l’estratègia de l’entrenador van ser clau perquè la victòria sembles fàcil.  El rival no es va trobar còmode en cap moment davant dels nostres tot i que va intentar marcar en varies ocasions, però la bona feina de la defensa i del porter van fer que la pilota no entres en cap ocasió de les tres parts.

Gran tasca individual i col·lectiva dels nostres davanters habituals, on amb diferència de la jornada anterior, van saber trobar espais per entrar i marcar en múltiples ocasions del partit (8 xarxes amb total).

Partit que dona molta confiança als nostres per seguir als primers llocs de la classificació general.

Dues hores de viatge i 180 quilòmetres que segur que van valdre la pena.

Jugadors Alcañiz : Hugo Rallo, Inder Segura, Eduardo Lopez, Arnau Bendicho, Ismael Alquezar, Aigo Celma, Iñaki Gomez

Tècnic: Jesús A. San Nicolas

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Pau del Aguila – Enric Balagué

Tècnic: Pol Cabestany

Prebenjamins  Alcañiz CP (2) – Tàrrega HPC (1)

Aquest dissabte el nostre equip Pre- Benjamí del Tàrrega Hoquei Patins es va  desplaçar a Alcañiz.

La primera part va començar realment fluixa. Els de casa no van aconseguir entrar al partit, i el nerviosisme es va  convertir en jugades individuals que van  acabar essent boles perdudes i gols que ha aprofitat l’equip contrincant, posant-se per davant en el Marcador amb 3-0.

El nostre entrenador Eloi Pla no va poder assistir, però havia deixat unes instruccions de motivació al auxiliar Pol Cabestany, que va fer que els atletes despertessin una segona part molt emocionant tancant el Marcador 0-5 (4 gols del Roger del Aguila i un del Nacho Da Pena))

A la tercera part els nostres jugadors van sortir amb molta intensitat, moltes passades a porteria que no acabaven d’entrar per part de l’equip visitant i l’Alcañiz es va saber imposar en el marcador amb 2-1

Va ser un partit molt emocionant on els nostres jugadors varen demostrar, a partir de la segona part, el seu caràcter i la seva maduresa.

La derrota del dissabte els va fer veure que jugant en equip poden arribar a aconseguir les seves metes.

Tres, Dos , Un… Tàrrega amunt!!

Jugadors Alcañiz : Raul Borras, Alonso Puig, Izan Romero, Jose Manuel Alquezar, Miguel Alegre, Adriel Sodric, Carlos Magall, Pablo Lahoz, Alonos Gimenez

Jugadors Tàrrega: Enric Balague, Aleix Lecha, Nacho da Pena, Blai Pallas, Roger del Aguila, Marc Graells, Aleix Gutierrez, Aleix Sorribes