Cròniques del CEACA Tàrrega d’handbol

Cadet

CEACA TARREGA 22 – 24 H. MONTBUI

La visita del líder de la categoria, va fer que les de Tàrrega comencessin el partit massa nervioses.  Després del 5 a 8 , les cadets del CEACA van reaccionar millorant considerablement la defensa i consolidant l’atac, arribant a la mitja part amb un incert i esperançador 12 a 12. En els primers compassos del reinici, les de Montbui , van millorar el seu contraatac a més d’utilitzar una defensa molt “agressiva” ,que difícilment es veu en equips d’aquestes categories de base, davant la qual les de l`Urgell es van sentir intimidades.  De tota manera el resultat final 22- 24 , és fruit dels errors propis, més que pel bon joc de les visitants, ja sigui per les pèrdues de pilota o pels llançaments “fora” del CEACA.

CEACA: OBIOL,  ELIA,  FARRE,  JANET ,ILENIA, GATNAU ,  ANNA,ORTEU, RAQUEL, DOOAE, JULIA

H.MONTBUI: Priego, Teres, Ibañez, Garcia, Olmo, Rodríguez, Gómez, Giménez, Díaz, Jiménez

Sènior

CEACA TÀRREGA 14 – 30 ASSOCIACIÓ LLEIDATANA

L’equip sènior s’enfrontava a l’Associació Lleidatana, que arribava com a líder de la competició. Des del primer minut les jugadores del CEACA, van posicionar-se a la pista molt bé en defensa, i elaborant jugades ràpides en atac, fet que va provocar que el partit fos molt igualat en el primers 20 minuts, acabant la primera part amb un marcador de 7 a 12, però demostrant un bon nivell de joc.A la segona part, les targarines van anar perdent poc a poc el ritme, i l’Associació va imposar el seu joc, aconseguint cada vegada més augmentar la diferència, fins acabar el partit amb amplia diferència, 14-30.

CEACA: Anna Graells, Marta Roca, Sandra Muixí, Júlia Buenosvinos, Júlia Gené, Laura Vilamajó; Aina Rovira, Carla Roig, Marianna Tkach

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA: Amparo Avilés, Mariona Tarragó, Anna Recasens, Dora Vujasinovik, Paula Hernandez, Mariana Lafuente, Merli Baró, Sara Elhousni.