Cròniques CEACA Tàrrega d’handbol

INFANTIL

CEACA TÀRREGA INFANTIL FEMENÍ 18 – 8 CLUB HANDBOL LLEIDA PARDINYES

El partit va comença molt igualat, a les locals els va costar molt entrar en la dinàmica del joc i van arribar anar per sota del marcador en alguna ocasió a causa del desajustos en desfensa i les males desicions en atac, mentre que les visitants sabien aprofitar les ocasions. El resultat a la mitja part era de 10-7. A la represa la situació va ser completament diferent. Les noies del Tàrrega van pujar la seva intensitat en la defensa i només van encaixar un gol en tot el segon temps. El treball col•lectiu es va notar en l’atac finalitzant el partit amb un resultat de 18-8.

Ceaca Tàrrega: Boqué, Salat, Prats, Teixidó, Campos, Cuartero, Feliu, Agustí, Pérez, X. Bosch, A. Bosch, Vilalta, Santacana, Queirolo (Equip tècnic: Aina Llobet, Mònica Carbonell i Rosa Vidal)

Club Handbol Lleida Pardinyes: Lladonosa, Bautista, Garcia, López, Fortuny, Muñoz, Ibars, Arias ( Equip tècnic: Ainoa Morentin, Aiora Oretxa, Isabel Codina i Igancio Muñoz)

JUVENIL

SANT ESTEVE SESROVIRES  25 – 20 CEACA TARREGA

Primera part per oblidar pel Ceaca Tàrrega, no sortien les coses ni en atac ni en defensa. Les jugadores mostraven poca actitud i molt cansament, degut a tots aquests factors, el resultat va ser molt negatiu a la primera part (13-7). A la segona meitat, les noies de Tàrrega, van sortir amb una millor d’actitud, tant en defensa com en atac, aquest canvi va provocar que el Ceaca guanyés el segon període.

Sant Esteve Sesrovires: Laura , Lucia , Elsa , Martina , Ana , Laia , Anna , Mar , Naia , Joana , Ainhoa, Abril

Ceaca Tàrrega :  Marta Roca , Anna ,  Judit   , Marta Martinez , Berta Codina., Carla ,Clara  , Doae, Alba Goma , Berta Segura i Matilda