JUVENIL

CEACA TARREGA  – 18 – H TERRASSA – 21

CEACA TARREGA :   Berta S ,  Marta Roca , Anna ,  Judit  , Xenia , Marta Martiñez  , Berta Codina , Berta Segura ,Carla ,Clara , Alba Goma , Marina , Alba Franquesa i Doae

TERRASSA  : Lara , Julia , Carla , Natalia , Mariona , Eire , Ruth , Laia , Claudia , Andrea , Laia , Maria , Carla

Primera part amb molt bona sortida per part de les noies del CEACA, tot i que  es van cometre  moltes pèrdues de pilota , arribant al descans amb el resultat de 9 a 7 a favor del Tàrrega.

Segona meitat totalment diferent, continuant amb la tònica de les pèrdues de pilota ( fins a 16 ), es van afegir, llançaments  fallats i molts nervis tant a la pista com a la banqueta.

CADETS

CEACA TARREGA- 38 – TERRAMINIUM-ASS. LLEIDATANA – 9

CEACA TÀRREGA: Obiol(2)  Elia(2)  Farré(2)  Janet(7) Ilènia(4) Gatnau (6)  Anna(10) Orteu , Raquel(5), Dooae, julià

ERRAMINIUM-ASS.:  Fatou(2)  Orquia(5)  Sabrina(1)  Daniela (1) Alexandra, Marwa, Aya, Claudia, Romaisa, Iris

Contundent victòria de les Cadets del CEACA, amb una ordenada i pressionant defensa. Van complicar en excés la circulació de la pilota de l’atac de les jugadores del Segrià, impedint el joc amb la pivot visitant ,una de les jugadores mes efectives. En la segona part les de Lleida  van sortir amb   defensa  més profunda i oberta ,que va ser superada , bé per l’atac amb dos pivots del CEACA  , per la circulació dels extrems i la bona feina de desplaçament en passada i va.

INFANTILS

ACLE GUISSONA BLAU 5 – CEACA TÀRREGA INFANTIL 19

ACLE GUISSONA BLAU: Berta Vilardosa, Julia Guma, Carla Herraez, Lidia de La Fuente, Irene Bernaus, Clara Parramon, Ainhoa Gagliano, Noa Pujol, Carla Hornos.

CEACA TÀRREGA: Boqué, Salat, Prats, Teixidó, Campos, Cuartero, Feliu, Agustí, Pérez, X. Bosch, A. Bosch, Vilalta, Santacana, Queirolo (Equip tècnic: Aina Llobet, Mònica Carbonell i Rosa Vidal)

El passat dissabte 24 d’abril es va disputar la segona jornada del grup D de la Primera Catalana Infantil Femenina, on les jugadores del Ceaca Tàrrega es desplaçaven a Guissona.
El partit va ser molt igualat, tots dos equips van plantejar una defensa que resultava molt efectiva, però mica en mica les visitants van anar obrint forat al marcador. Les locals trobaven espais entre la defensa targarina però no acabaven resolent les opcions a gol, gràcies a les bones intervencions de la porteria. Al descans el resultat era de 2 a 10.
A la represa les del Ceaca van pujar un punt la intensitat en defensa tallant així moltes pilotes i sortint al contraatac, donant molt poques opcions de gol a les locals. Una gran actuació de totes les jugadores de l’equip va propiciar la primera victoria de la temorada per a les jugadores targarines amb un resultat final de 5 – 19.

Ceaca Tàrrega: Boqué, Salat, Prats, Teixidó, Campos, Cuartero, Feliu, Agustí, Pérez, X. Bosch, A. Bosch, Vilalta, Santacana, Queirolo (Equip tècnic: Aina Llobet, Mònica Carbonell i Rosa Vidal)