Cròniques del CEACA Tàrrega Handbol-Atletisme

ceaca

CH Sant Andreu 2 – 13 CEACA Tàrrega

Les jugadores de l’infantil del Tàrrega van obtenir una victòria des delsprimersminuts de l’encontre. Les jugadores barcelonines van fer una defensa moltavançava, que propiciava que les targarinespoguessin jugar moltbéamb el pivot i ho van saber aprofitar. A la segonaparttot i la victòria les targarinesels hi va costar més arribar a la porteria per reiteradespèrdues de pilota i falta de punteria; peròtot i això cal remarcar el gran paperamb defensa que van fer. Gran victòria al camp del Sant Andreu.

CEACA Tàrrega: Carla Cortada, Marina Campos, Núria Bonjorn, Júlia Balcells, WidadHibour, Laura Balcells, Janet Tella, Judit Sol, Ainhoa Seguí, Alba Gomà, Iliana Gilabert, Marina Marcos, Laura Gatnau.
Entrenadora:Meritxell Capdevila

CH Sant Andreu: Denia Cabrera, Lola Cutellas, Carla Garcia, Sara Roman, Laia Moreno, Mireia Mendez, Judith Landa, MariaBarnils, Paula Garcia, Erika Pomares, Laura Vila.
Entrenador:Eduard C. Ortola

Crònicacadet

CEACA Tàrrega 16 – 25 CH IGUALADA
Derrota del cadet a casa. Començaríem per dir que el marcador no reflecteix el que va ser el parit. A la mitjapart ja guanyava l’Igualada 9-10, tot i que a la represa les targarines van continuar fent un bon partit no van poder anar en capmoment per davant de les de l’Anoia. L’Igualada va ser un rival ambmoltaqualitat, i les noies del CEACA van aguantar-les amb un bon jocfins a 5 minuts del final del partiton el marcador marcava un igualat 16-16, llavors la millor col·locació a la pista de les visitants i alguneserrades de les locals, va desencadenar la derrota ambunsesbojarrats 5 últimsminuts

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz ,   Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera, Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

Entrenadora /  Delegat; Laia Ribalta, Pepe Roca.

CH Igualada:Mireia Monleón, Carla Carbo, Karen Garcia, Claudia Caparros, Alba Camañes, Ariadna Sanjuan, Marta Lopez, Elia Dueñas, Xenia Gomez.

Entrenador /  Delegat; Antoni Lopez, Pedro Fernandez

Crònica juvenil

CH Cerdanyola 20 – 23 CEACA Tàrrega

El Ceaca Juvenil aconsegueix la victòria a la pista del Cerdanyola.

Les juvenils del Ceacavisitaven la pista del CH Cerdanyola, ambl’objectiu de millorar el joc de les duesdarreresjornades,tot i que a la primera part no van aconseguir mostrar el seumillornivell de jocambalguneserradesimportants en atac i també amb una defensa poc activa i descol.locada, acabavenamb un parcial de 13-10.

A la segonapart les targarinessi que van canviar, i des del primer minut van apretar molt en defensa i també millorantl’atactot i fallar diversos penalts, van remuntar el marcador i van aconseguir portar el partitcap a la victòria, acabant 20-23 i sumant 2 puntsmés a la classficació.

El properpartitserà el properdissabte a les 19 h a casa  contra el CH Sants

CeacaTàrrega: Sara Godoy, MònicaFarran, Anna Graells, Ariadna Cervera ,Mònica Balagué, Montse Mateu, Aina Rovira, Cintia Ferrer, Laura Vilamajó, Sandra Muxí

C H Cerdanyola: Mireia Montero, mireia Palomo, Laura Lopez, Marianne Zougga, Alba Ruiz, Ariadna Ortega,LauraFabres, Carla Laspalas, Abril Miranda, Paula Gustems, Silvia Peribañez, Maria Roca, Laia Guillen, Mireia Pajerols.