CRUMA, EL NOU TALLER D’ARTS ESCÈNIQUES DE TÀRREGA, OBRE PREINSCRIPCIONS

CRUMA; Taller d'Arts Escèniques de TàrregaLa nova escola de teatre de Tàrrega oferirà cursos per a totes les edats, impartirà les classes en les instal·lacions de l’EASD Ondara i donarà el tret de sortida a les classes a partir del pròxim mes d’octubre.
Amb l’inici de la pròxima tardor, obrirà les portes CRUMA, una escola d’arts escèniques a Tàrrega, gestionada per la companyia targarina Emilia Gargot. El projecte, que compta amb la col·laboració de FiraTàrrega, el departament de cultura de l’Ajuntament de Tàrrega i l’escola d’arts i disseny Ondara, ja ha obert les preinscripcions.
El curs es realitzarà d’octubre a maig i les sessions seran d’una hora setmanal pels més petits i d’una hora i mitja per la resta de cursos. Per inscriure’s cal omplir el formulari que està a la web i a les xarxes socials de CRUMA. Si es realitza la preinscripció abans del 15 de juliol els i les alumnes tindran el primer mes del curs gratuït.
CRUMA comptarà amb cursos destinats a totes les edats i tindrà 5 línies de formació; #Puck (1r-3r primària), #Medea (4t-6é primària), #Sorne (12-14 anys), #Ubú (15-17 anys), #Godot (+18 anys). Les classes es realitzaran en les instal·lacions de la EASD ONDARA, a Tàrrega, totes les tardes amb
horaris segons l’edat dels alumnes i, a final de curs, s’oferirà una representació oberta. A banda, també oferirà cursos a centres formatius i socials i una sèrie de tallers monogràfics i classes magistrals durant el curs.
El taller de teatre el gestiona Emilia Gargot, companyia nascuda al pas dels seus membres pel Postgrau d’Arts de Carrer de FiraTàrrega. Tots els membres de la companyia, així com l’equip docent de l’escola, han cursat estudis i formacions relacionades amb el sector i són professionals de les arts escèniques en actiu. Amb diferents especialitats, cada professor aporta diverses mirades i
plantejaments als grups.
El motiu del naixement d’aquest projecte prové de la inquietud d’omplir un buit de formació teatral en una ciutat com Tàrrega, tan relacionada amb les arts escèniques i de carrer.
Des d’una òptica d’educació no formal, CRUMA entén la formació teatral com una eina de creixement completa que aporta una sèrie d’aptituds i valors molt importants i imprescindibles per la persona.
L’escola defensa les arts escèniques com a eina pedagògica en la qual es pode treballar aspectes bàsics d’àmbits socials, laborals i personals, que engloben una sèrie d’elements i valors imprescindibles en el desenvolupament humà.
Facebook
Instagram
Web
Formulari de preinscripció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.