Del 4 al 8 de desembre el Cinema Majèstic projectarà el film animat “Josep” sobre els republicans exiliats el febrer del 1.939

Òmnium Cultural Segarra – Urgell dóna el seu suport a la projecció del film animat “Josep” seleccionat pel Festival de Cannes 2020

Òmnium Cultural Segarra – Urgell dóna el seu suport a la projecció del film animat “Josep” seleccionat pel Festival de Cannes 2020, durant els dies del 4 al 8 de desembre,  al Cinema Majèstic de Tàrrega.

El film conta les penalitats dels centenars de milers de republicans, que el mes de febrer de l’any 1939, van iniciar el camí de l’exili, fugint del règim de mort i de terror del General Franco.

 El govern francès va confinar aquesta allau humana d’exiliats en camps de concentració, sense accés a un sostre, a la higiene, a l’aigua i als aliments. En un d’aquests camps, separats per una tanca punxeguda de filferro, dos homes es faran amics. L’un és un guàrdia, l’altre és Josep Bartoli (Barcelona 1910 – Nova York 1995), un il·lustrador català que lluita contra el feixisme.

https://youtu.be/Ao-1okFCtk8

“Josep”

 Amb Sergi López, Silvia Pérez Cruz i la col.laboració del pintor Magi Puig. 

Subtítols en català.

 Al Cinema Majestic de Tàrrega, cada dia del 4 al 8 de desembre.

 

Horaris de les projeccions:

Divendres dia 4, a les 6 de la tarda.

 Dissabte dia 5, a les 6 de la tarda.

 Diumenge dia 6, a les 7,45 del vespre.

 Dilluns dia 7, a les 7,30 del vespre.

 Dimarts dia 8 a les 7,45 del vespre.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.