Demà diumenge conclou FiraTàrrega 2018 i arriba a l’última jornada amb més de 6.758 entrades venudes i 108 passis exhaurits

ddddddddddddddLa tercera jornada de FiraTàrrega 2018 ha començat amb intensitat amb els espectacles matinals de la Caterina Moroni, el Saunterer del Colectivo Ameno, el recorregut Un Món de cartró de la companyia CreaMoviement, els anglesos Company Chameleon amb Of Man and Beast, també s’ha pogut veure 5.102m/s de Joan Català o la proposta Proyecto X de la companyia Silere. La programació d’avui seguirà fins a les 2h de la matinada amb les actuacions musicals de Lady Avocado & Golfo de Guinea, Virginie i Jahzzmvn Selecta.

La Fira segueix amb intensitat i amb 6.758 localitats venudes i 108 passis esgotats dels 221. A més, cal destacar que s’ha esgotat la totalitat de 10 espectacles: Prácticas de vuelo para acabar con el olvido de Chroma Teatre, Escargots de Slow Odou, Correo de Proyecto Correo, UN.HABITANTS_To make room for us de la Caterina Moroni, Brut de la Marta Torrents, la proposta de Joan Català 5.102m/s, Les 7 diferències de la companyia El Pont Flotant, Ludo de Ludo Circus, Los bancos regalan sandwicheras y chorizos de José y sus hermanas i Espera de la Companyia de circ “Eia”.

Última jornada de FiraTàrrega 2018

Demà diumenge tindrà lloc l’última jornada de FiraTàrrega 2018 amb 61 sessions d’espectacles que omplen Tàrrega de programació des de les 10.00h fins a les 22.00h de la nit.

El cap de setmana destaca la programació pensada per a tots els públics que és un 84% de les produccions d’aquest 2018 a FiraTàrrega. La programació té una selecció important està especialment recomanada per a infants i públic jove. Entre les novetats d’aquesta edició, però, destaquem la creació d’un nou itinerari artístic “Menú Infantil.

Els més petits no es poden perdre: Asteroid, de Campi qui pugui una producció que, mitjançant l’humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb allò que desconeixem, les diferències culturals i els marcs mentals que limiten la nostra capacitat per entendre el món que ens envolta; CreaMoviment debutaran amb Un món de cartró, una proposta dirigida a famílies amb infants d’entre 3 i 8 anys; Hippos, el nou espectacle de Zum Zum Teatre i Quim Bigas que s’estrenarà a FiraTàrrega; i Flou Papagayo de Mumusic Circus, que és fruit de la primera coproducció conjunta entre la Mostra d’Igualada i FiraTàrrega (dins el programa Suport a la Creació), on tres cossos, tres veus, s’uneixen en un circ en què cada individu és imprescindible per a l’existència de l’altre.

Demà diumenge tserà l’última oportunitat per veure Teatre Ateneu – Borges de Tàrrega la proposta Mexicatas, que a partir d’una dramatúrgia original de Sergi Belbel, vuit actrius mexicanes expliquen —amb un humor especial, unes gotes de drama, algunes cançons i un gran desplegament d’energia— les seves experiències en el seu exili a casa nostra. En dotze escenes independents de tall minimalista i a través de la paraula i el cos, les protagonistes intentaran comprendre com es viu Mèxic des d’una distància no desitjada i com es veuen Espanya i Catalunya des de la llunyania propera d’un desterrament agredolç

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.