Denuncien el responsable d’un taller il·legal de la Segarra que reparava vehicles amb peces de desguàs

El magatzem que actuava de taller il·legal a la Segarra, amb dos dels vehicles que es reparaven. Imatge del 5 de desembre de 2018. (Horitzontal)

El magatzem que actuava de taller il·legal a la Segarra, amb dos dels vehicles que es reparaven. Imatge del 5 de desembre de 2018. (Horitzontal)

L’infractor incomplia la normativa, no tenia autorització pels treballs i venia peces de cotxes usats per Internet
ACN Cervera .- La Guàrdia Civil ha denunciat el responsable d’un taller il·legal localitzat a la Segarra per diverses infraccions, com ara no tenir cap permís ni autorització per exercir els treballs, incomplir les normes de consum, competència i seguretat industrial així com per irregularitats en el tractament de residus. Segons la investigació, feta l’última setmana de novembre per agents del Seprona, dos homes, que han estat identificats, treballaven de manera clandestina en un magatzem reparant vehicles amb peces de desguàs. A més, venien peces de cotxes usats per Internet. En el registre del local es van trobar dotze cotxes i maquinària per reparar vehicles com ara elevadors i bidons d’oli.
La Guàrdia Civil recorda que les activitats irregulars que es duen a terme des de tallers clandestins propicien el frau fiscal i incompleixen la normativa reguladora de la Seguretat Social i els treballadors. A més, suposen una competència deslleial per a les empreses que compleixen tots els requisits legals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.