Derrota del Sènior i del Cadet del CEACA Tàrrega d’handbol

Sènior

CH El Perelló 33 – CEACA Tàrrega 16

El CEACA sènior va intentar plantar cara al CH Perelló, però en els primers minuts, les locals ja van començar amb una forta defensa, impedint en tot moment que les targarines desenvolupessin el seu joc amb fluïdesa, acabant la primera part 14-6. A la segona les locals van seguir amb el seu fort ritme, i la diferència es va incrementar fins al marcador final de 33-16.

CH Perelló: Àfrica Valls, Marina Riera, Georgina Teruel, Eva Cervera, Montse Forner, Montserrat Moliné, Neus Casanova, Nuira Ventura, Aida Piñol, Núria Rebull

CEACA: Berta Riera, Sandra Muixí, Anna Graells, Laura Vilamajó, Laura Solé, Marta Roca, Aina Rovira, Marianna Tkach, Júlia Gené, Júlia Buenovinos.

Cadet

Handbol Lleida Pardinyes 26 – CEACA Tàrrega 21

Partit molt igualat entre els dos equips lleidatans. Un partit molt intens, on els dos equips van mantenir una gran constància durant la primera part. El resultat estava molt igualat i cap dels dos equips va destacar per damunt del altre. El resultat de la primera part va ser de 10-10. A la segona part, les jugadores del Pardinyes van augmentar la seva intensitat i les del CEACA van baixar degut el cansament. A més, les jugadores del Pardinyes van ser més efectives de cara a porteria i van saber parar el contraatac de les jugadores del CEACA.

Pardinyes: Judit Arilla, Antonnina, Lucia Lucha, Carla Cabases, Marta Pujol, Alba Purroy, Cèlia Subias, Alba Pedascoll, Paula Alarcon, Dafne Serra, Andrea Sànchez

CEACA: Tolosa, Domenjó, Palacios, Doae, Farré, Obiol, Janet, Carbonell, Raquel, Agustí, Oreu