Dos gols d’Hichem donen la primera victòria de la temporada al Tàrrega

Els de l’Urgell es van imposar al Solsona en un partit que va tenir una part per cada equip

El Tàrrega va estrenar-se davant la seva afició en competició i ho va fer amb victòria per 2-1 davant del Solsona. Els visitants van dominar els primers 45 minuts, però no van aprofitar les ocasions que van generar. Després d’una mitja hora de domini absolut del Solsona el Tàrrega va començar a xafar àrea rival però amb poc encert. Just abans de culminar els primers 45 minuts van arribar les ocasions més clares pels dos equips, Primer Marc Vilajosana pel Solsona i després Hichem pel Tàrrega no van aconseguir perforar la porteria contrària i l’encontre va arribar amb taules a la mitja part.

No van tardar en canviar les coses en els següents 45 i quan només se n’havien disputat 3 el Tàrrega va inaugurar el marcador amb un gol d’Hichem. El Soslona es va refer del cop moral i va igualar el partit en un servei de banda pentinats per Garrido que Oliveros no va aconseguir blocar. Però les taules no va durar massa al lluminós i un altre cop Hichem va tornar a avançar als locals en un servei de cantonada. Amb l’avantatge al marcador el Tàrrega no va donar opció al Solsona ni tan sols en els darrers deu minuts quan els de l’Urgell van jugar amb un home menys per l’expulsió de Ramon.

A la finalització de l’encontre el tècnic visitant va lamentar les ocasions fallades en els primers 45 minuts.

Per la seva banda Càndid Viladrich es va mostrar satisfet per una victòria que ha de donar tranquil·litat als jugadors.

Els de l’Urgell es desplaçaran a Viladecans en la jornada 3 de la competició.