El 87% de les companyies participants a FiraTàrrega 2016 van aconseguir contractes

artonik

El 87% de les companyies participants a l’edició 2016 de FiraTàrrega van aconseguir contractes, després del seu pas per la Fira.

Aquestes són les principals conclusions extretes de l’enquesta encarregada per FiraTàrrega a l’empresa Teknecultura en la que s’avalua el volum i la contractació de les companyies participants en l’edició 2016 de la Fira. El document recull, a més, els nivells de satisfacció i la percepció estratègica.

L’enquesta assenyala que el 87% de les companyies participants van aconseguir contractes de programació, després del seu pas per FiraTàrrega. D’aquestes, el 50% en va aconseguir més de 5 i un 9% més de 15. A més de contractacions professionals, una de cada tres va aconseguir altres projectes professionals, com coproduccions de nous espectacles o residències artístiques.

D’altra banda, la xifra de les companyies que compten amb distribuïdor i que van aconseguir contractes s’eleva fins al 92%, ja que també van ser les que van mantenir més contactes en el decurs de la Fira. L’estudi revel·la també que totes les companyies participants de la resta de l’Estat van aconseguir contractes de programació.

En relació als contactes que van fer a FiraTàrrega, el 95% assegura que van aconseguir  tenir nous contactes amb professionals i, d’aquests, el 60% en va aconseguir més de 10. A més, tots afirmen haver tingut contactes amb professionals internacionals. Un cop passada la Fira, el 94% dels enquestats asseguren que van realitzar seguiment dels contactes aconseguits.

Pel que fa al nivell de satisfacció, cal esmentar que el 98% de les companyies participants valora molt positivament la seva estada a FiraTàrrega, considerant-la un mercat de referència i valoren amb un 4,3 sobre 5 els aspectes organitzatius, les condicions d’exhibició i el caràcter internacional de la Fira.

Els participants en l’enquesta són: 100 racines – Ateneu Popular 9 Barris & Vavel Circus – BAAL – Carretera 45 Teatro – CCOT – Cia Toti Toronell – Cia. Roberto Alonso – Cia. Maduixa – Cirque Exalté – claire ducreux – Colectivo Circo 9.8 – Colordellop – Companyia de circ ‘eia’ – Companyia Obskené – Diana Gadish – Didi Rodan – Digal’s-hi inquiets – El Pájaro Carpintero – El Pont Flotant – Escarlata Circus – Fattoria Vittadini – Fundación Collado van Hoestenberghe – Holoqué – Iron Skulls Co – Joan Català i Roser Tutusaus – Kukai Dantza – La Industrial Teatrera – La Licuadora – LAminimAL Teatre – LaPùBLICA – Les Impuxibles – MéliMélo et Compagnie – mumusic circus – MUZIKANTY – ondadurto teatro – Peus de porc – Ponten Pie – Puja Teatro Aéreo – Quim Bigas – Quim Moya i Ravid Goldschmidt – Sienta la cabeza – silere – Teatro Container – Teatro Niño Proletario – Universiteatro/Gorguz – Xa Teatre 

dansa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.