El 9è conte de Guixanet serà presentat el dia de Sant Jordi

La impossibilitat de celebrar la presentació habitual del conte de Guixanet a causa de l’actual normativa de la COVID-19 força l’entitat a fer la presentació a l’escola guanyadora d’enguany

El concurs de redacció dels contes infantils il·lustrats “Els nostres nans ens expliquen un conte”, promogut per l’Associació Guixanet de Tàrrega, ha arribat a la seva 9a edició. Aquests contes tenen com a referent diferents elements de la cultura popular targarina amb la finalitat d’ensenyar els infants a estimar-los i a entendre la història de la seva ciutat. El conte guanyador és el resultat d’un concurs en què participen totes les escoles de Tàrrega. El conte d’enguany explica la història del Ball de l’Eixida i de tots els balls que es poden veure a l’acte més protocolari de la Festa Major de Maig de Tàrrega, i porta per títol “Guixanet i el Ball de l’Eixida. Un concurs molt esperat”.

Amb la impossibilitat de celebrar la presentació del conte amb el format habitual amb una xocolotada o vermutada en un algun lloc públic de la ciutat, Guixanet ha optat per visitar totes les escoles targarines durant la setmana de San Jordi, acabant el mateix dia 23 d’abril a l’Escola Maria Mercè Marçal, guanyadora del concurs d’enguany. L’acte tindrà lloc a les 15:30h, al pati de l’escola, on se’ls farà entrega del premi i del diploma que els acredita com a guanyadors. A l’acte hi haurà representació de l’Ajuntament de Tàrrega, de Foment targarí i de la il·lustradora del conte, Montse Bernaus Abella.

Aquest conte ja està a la venda a totes les llibreries de Tàrrega. Es pot trobar a les llibreries Estel, Sauret, Antoni Figueras i a la Papereria-Copisteria Rosa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.