El cadet del CEACA Tàrrega perd contra el Perelló

infantilCrònica Cadet

CEACA Tàrrega 19 – 31 HC Perelló         14-1-18

Comença l’any amb derrota el cadet del CEACA. Ha arrencat la copa i vist el partit de dissabte no sembla pas que els rivals siguin fàcils de vèncer. Les Targarines van començar la primera part una mica desconcentrades per les grans aturades de la portera visitant i per la central que tenien les rivals, que la veritat, donava bo de veure com jugava. Al descans les locals perdien per un clar 6-15, a la segona meitat les targarines van prémer l’accelerador i amb el seu esforç i alguns canvis tàctics van jugar una molt bona segona meitat tot i acabar perdent clarament. Derrota de les que s’aprèn. Remarcar que aquest era el primer partit del nou entrenador David Ramon, que substitueix a Laia Ribalta. Moltasort al David i també a la Laia en la seva nova etapa lluny de Tàrrega.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

HC Perelló :HelenaPiñol, Angela Muria, Mar Figueres, Júlia Tort, Mª JoseFolguera, Anna Pallarés, IonelaMocanu, DenisaPetronela, Kenia Gonzalvo.

Crònicajuvenils

Les juvenilsprotagonitzen una gran remuntada.

Aquestpassatdissabte es va disputar el partit del Ceaca Juvenil contra el CH Esplugues, partit de màximarivalitat en la classificacióon es decidiria la tercera posició.

El partit va començaramb un gran treballdefensiu per partdels 2 equips ,però les nostres jugadores no acabaven de trobar-se còmodes en l’atac, amberrades en les passades i llançamentspocefectius, la qual cosa va fer que s’acabés la primera partamb el resultat de 6-10  a favor de l’ Esplugues.

A la segona les Targarines es van proposar la remuntada, i van sortir a donar-hotot, i així va ser , 30 minutsd’infart, alguneslesionsmusculars ,però en aquest cas l’esforç va portar la recompensa aconseguint la victòria final de 17-15, consolidantaixí la 3a posició a la classificació.

Felicitats a les noiesjuvenils per la gran segonapart .

Ceaca: Ariadna Cervera, LairaVilamajó, Anna Graells, Aina Rovira, Sandra Muixí, Sara Godoy, MònicaFarran, Mònica Balagué, Júlia Canals.

Esplugues: Miriam Reina, AniaUrpi, Anna Andujar, Mariona Albors, YasminaGomez, Natalia Romero, Michelle Gonzalez, Andrea Roig, Dana Aguilar, Nerea Navarro.