El Cadet Masculí del CN Tàrrega guanya la final a 4 contra el Binefar

WhatsApp Image 2019-06-04 at 15.51.05 (1)FINAL A 4 CADET MASCULI .

1a SEMIFINAL:

PARTIT:C.N.TÀRREGA  73 C.B. PARDINYES  65

Excel.lent semifinal la que van disputar el CN Tàrrega i el CB Pardinyes al nou pavelló targarí. Els locals amb un joc molt sòlid i combinatiu i una defensa impecable sempre van anar per davant al marcador davant un Pardinyes molt  lluitador que no va baixar els braços fins al final.

CN Tàrrega

Vergé , P. (19), Piqueres,  (7), Steven,  (14), Valls  (7), Farreny. (8), Zaragoza (4), Echamendi  (4),   Muntané. (4), De los Angeles (5), Bautista (-), Fitó (1)

Entrenador: M. Domingo

​PARCIALS:​20-13, 33-23, 52-40, 73-65

2a SEMIFINAL:

PARTIT: C.B. BINEFAR  67 C.B. MOLLERUSSA  52

FINAL

PARTIT: C.N. TARREGA  76 C.B. BINEFAR  55

Contundent victòria del CN Tàrrega en un partit  que els targarins van ser molt superiors davant un Binéfar molt lluitador.

Els targarins conscients que jugaven la final a casa, van sortir molt concentrats i molt encertats sobretot des del triple i un primer parcial de 14-4 als 5 minuts de joc ja feia preveure per on aniria el partit.

Al segon quart, continuava la bona defensa local que juntament amb un atac molt fluit i organitzat no donava opcions a un Binéfar resignat.

Al tercer quart, els targarins lluny de confiar-se van continuar amb una defensa molt intensa i ràpids contraatacs van fer augmentar la diferència al marcador.

El darrer quart, nomès va servir per ratificar el gran partit dels jugadors targarins i així es van endur un Campionat Cadet Territorial molt merescut.