El camp de treball d’Agramunt vincula el territori amb el patrimoni gastronòmic

Avui, l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernández i la coordinadora de Joventut de l’Alt Pirineu i Aran i Lleida, Lourdes Ravetllat han visitat al grup de joves que estan participant en el camp de treball d’Agramunt. Durant la visita les onze joves participants els hi han explicat que estan gaudint molt d’aquests dies, ja que s’ha format un grup molt bonic de companyes i una molt bona sintonia amb els monitors.

Per la seva part, l’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, s’ha mostrat “molt contenta” que Agramunt pugui tornar a acollir un camp de treball i ha explicat que la població jove és la millor per conservar el nostre patrimoni i donar-lo a conèixer. A més, ha explicat que enguany s’ha lligat el camp de treball amb el patrimoni gastronòmic i s’ha vinculat al món del torró.

Concretament, aquesta vinculació es podrà plasmar a la ruta d’orientació que els joves han preparat per al dissabte 17 de juliol al matí. Per a la ruta les joves han creat de forma conjunta amb els usuaris de la fusteria de Cal Carreter uns elements de fusta. Avui, durant la visita els joves estaven pintant un mural que deixarà constància del pas del camp pel municipi.

D’altra banda, la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Lourdes Ravetllat, ha explicat que la Direcció General de Joventut de la Generalitat s’està trobant amb més dificultats que l’estiu passat en els camps de treball per l’explosió de casos de Covid: “En general ens estem trobant més dificultats que l’any passat perquè l’any passat teníem la traçabilitat més controlada, perquè veníem d’uns mesos de confinament. Aquest any, vénen de finals de curs, de festivals i revetlles i ens estan sortint casos positius i, en conseqüència, tots els contactes directes s’han d’aïllar i hem hagut de tancar un parell de camps”.

Les joves participants estaran a Agramunt fins diumenge 18  de juliol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.