El Ceaca juvenil aconsegueix passar a semifinals de la Copa Federació.

ceaca CEACA Tàrrega 33 – 12 ACLE Guissona.

Partit de tràmit per les noies del CEACA a les quals no els hi va costar gaire conseguir la victoria sobre el Guissona. El partit que ho decidirá tot es el que disputarà el próxim disssabte a les 10 al nostre pavelló municipal davant del Montbuí. Qui guanyi aquest partit es classificarà per la semifinal de copa ja que es l’ultim partit de la clasificació. El Tàrrega a guanyat els 4 partits disputats i el Montbuí 3, això fa que la victòria sigui la clau. Esperem que aquest dissabte poguem veure un bon partit i passem  a semis de copa.

Ceaca Tàrrega:  Núria Bonjorn , Alba Gomà, Mar Garriga, Ainhoa Seguí,Judit Cervera, Marina Marcos, Marta Roca, Clara Pinyol, Carla Simó i xénia Balcells.

Entrenador / Delegat: Laia Ribalta, Pepe Roca

ACLE Guissona: Elisabet Tounsara, Alba Sisquella, Berta Codina, Anna Domenje, Joana Pujol, Gabriela Ciriano, Júlia Ars, Gema Codina.

Entrenador / Delegat: Glória Pujol, Ramon Codina

Crònica cadet:

CEACA Tàrrega 21 – 26 CH Cerdanyola

El dissabte es va disputar el penúltim partit de la Copa a casa on les jugadores targarines no van poder obtenir la victòria contra el Cerdanyola. Durant els primers minuts de les noies del CEACA anaven per davant al marcador però no ho van poder mantenir pels errors que van cometre en defensa i això va provocar la diferència de gols. La primera part va acabar amb un resultat de 11-18. Durant la segona part les targarines van millorar però no va servir per finalment obtindre la victòria.

CEACA Tàrrega: Sara Godoy, Imma Bosch, Berta Castella, Gisela Canals, Mntse Mateu, Mònica Farran, Jana Granyó, Júlia Canals, Anna Recasens i Laia Sainz.

Entrenadora: Txell Capdevila

CH Cerdanyola: Anna Casas, Mireia Palomo, Laura Lopez, Ana Romero, Gisela Hernandez, Alba Ruiz, Paula Bocanegra, Núria Marquez, Carla Martin, Laia Guillen, Ariadna Ortega.

Entrenador / Delegat: Daniel Diaz / Carlos Pons

Crònica juvenil:

CEACA Tàrrega 26 – 25 CH Mataró

El passat dissabte dia 20 es va disputar el partit d’handbol de la categoria juvenil femenina corresponent a la lliga classificatòria de la Copa Federació Catalana on es va viure un gran partit entre el Ceaca I el CH Mataró.

A falta d’una jornada els dos equips es jugaven la segona posició que dona accés a la semifinal de la Copa, és a dir era un partit de màxima rivalitat.

Les jugadores locals tenien molt clar que volien guanyar el partit i van estar concentrades en tot moment aconseguint sempre anar per davant del marcador però amb un resultat molt ajustat, la qual cosa ens va fer arribar al final més vibrant de tota la temporada un 26-25 que va fer esclatar d’il.lusió a tota l’afició local quan l’arbitre va pitar el final.

Les noies del Ceaca van aconseguir la recompensa per l’esforç realitzar i ara a falta d’una jornada ja pensem en les semifinals.