El CEACA, malgrat fer un bon partit, perd a casa contra el primer classificat: el Sant Vicenç-Bar mi Casa (B)

CEACA Tàrrega 14 – Sant Vicenç – Bar mi casa (B) 17
Primera Catalana de Handbol Femení Juvenil
Jornada 17

A la penúltima jornada, el CEACA Tàrrega, malgrat fer un molt bon partit, no va poder superar el Sant Vicenç -primer de grup-, en un encontre on les porteres d’ambdós equips van tenir molt protagonisme.

Va ser un partit molt igualat i curt de marcador. El primer gol no va arribar fins al minut 5, i el va fer el Sant Vicenç. Al CEACA li costava trobar una bona posició de tir, sobretot pel centre de l’àrea, on l’equip visitant, es tancava bé en defensa. Els dos primers gols de les targarines van arribar per l’extrem: Mònica Balaguer, amb gran habilitat superava, en dues ocasions, la portera del Sant Vicenç.

Les bones accions se succeïen a una banda i una altra de la pista. Aina Rovira forçava un penal, i Laura Vilamajóel marcava. Tot seguit, Mònica Balaguer recuperava una pilota en defensa i la passava a Anna Soldado –que tornava després d’unes setmanes de baixa– per marcar un gran gol de contraatac. En una altra jugada, la pivot Laura Vilamajó, desplaçada del seu lloc habitual per la pressió de la defensa, marcava des de l’extrem dret; i,Ariadna Cervera, que va tenir grandíssimes intervencions, aturava el primer penal i el rebot.

Cap al final de la primera part els ànims es van escalfar, sobretot a la graderia, on l’afició visitant s’excitava sense raó, perquè si un equip va ser perjudicat per l’àrbitre, una vegada més, aquest va ser el CEACA. Per exemple, l’àrbitre no va donar per bo un gol de Mònica Balaguer que havia entrat.

D’altra banda, l’entrenador visitant –que semblava que li anés la vida a cada jugada es va passar el partit cridant– va rebre una targeta groga per entrar a la pista i encarar-se a l’àrbitre; també li tocà groga a Jaume Rovira per recriminar una empenta sobre una jugadora del CEACA.

La segona part va seguir el fil de la primera. El primer gol pel CEACA el va marcar Soldado després que Laura Vilamajó provoqués un penal.

Ariadna Cervera –que va evitar 23 gols– feia aturades de molt mèrit. I, a 15 minuts pel final, el CEACA, que només havia fet dos gols en el segon període, guanyava 12-11.

El desencís va arribar en els darrers minuts, quan les targarines, obstinades a marcar des de l’extrem, no ho feien. A aquest fet, li hem de sumar, alguna clamorosa errada arbitral, com quan en un contraatac Anna Graells va rebre una empenta que va quedar impune, sense expulsió; o quan a Laura Vilamajó li roben la pilota en una clara falta en defensa que l’àrbitre va obviar i que va servir perquè el Sant Vicenç es posés per davant 14 a 15, a només 3 minuts i mig del final.

Res a fer, l’equip visitantva guanyar per tres gols; una diferència que no feia justícia al CEACA, ni reflectia la igualtat que va haver-hi durant tot el partit. Les targarines mereixien més.

Entrenador: Jaume Rovira

Tècnic: Andreu Soldado

Jugadores:Mònica Balaguer (2 gols), Aina Rovira (4 gols), Sandra Muixí, Laura Vilamajó (4 gols -3 de penal-), Iza Souza, Anna Graells, Maria Roca, Ariadna Cervera (portera – 23 aturades), Anna Soldado (4 gols), Laura Solé.

Pròxima jornada: últim partit del campionat a Castelldefels, segon de grup.

Crònica: Jesús Vilamajó

Crónica infantil:

CEACA Tàrrega 14 – 15 Sant Cugat

La Gesta a tocar. Molt cara van vendre la derrota les targarines, El Sant Cugat, un equip molt ben colocat a la pista no es va trobar comode en cap moment, ja que les noies targarines els hi van posar molt difícil en tot l’encontre, fins i tot el descans el marcador estaba 8-7, a favor del CEACA. Realment, un empat hagues sigut un marcador just, però aquesta derrota d’un sol gol indica que s’està en el bon camí. Moltes felicitats a l’equip i al cos tècnic que están demostrant un gran nivell aquesta segona volta.

Ceaca Tàrrega:  Marta Roca , Xénia Balcells, Mar CLosa, Clara Pinyol, Núria Bonjorn, Judit Cervera, Ainhoa Seguí, Mariama Diallo i Carla Simo

Entrenador / Delegat: Cristian Balabasi, Pepe Roca

Handbol Sant Cugat: Maria Solà ,Mariona Laugas, JúliaEsteve,Angelina Álvarez, Gemma Guerrero, Martina Pablo, Berta Riodo, Mar Zhe Serrano, Aina Fortuna

Entrenador / Delegat: Tomas Marin, Manuel pablo