El CEACA perd a Sant Vicenç dels Horts en un gran partit de les targarines

Malgrat la derrota 24 a 21, les juvenils del CEACA Tàrrega van plantar cara a les liders del grup, el Sant Vicenç – Bar mi Casa (B), que sumen 8 victòries i cap derrota.

Per bé que les targarines van començar fallant els primers tirs a porta, des de l’extrem dret de l’atac, en tot moment van estar molt concentrades, tant en els aspectes defensius com en els ofensius, i no van deixar que les noies de Sant Vicenç, malgrat la seva superioritat, marxessin clarament en el marcador.

A la primera part, Laura Vilamajó, màxima golejadora del CEACA va empènyer l’equip a base de coratge i força, superant amb grans jugades les defensores rivals, en diferents ocasions. Per la seva banda, Anna Graells, una de les jugadores targarines destacades, va aprofitar bé la seva rapidesa i visió de joc per a descol·locar la defensa del Sant Vicenç i va anotar quatre punts consecutius. En defensa, tant Aina Rovira, incansable robant pilotes i empaitant les rivals, com tot l’equip van rendir a un nivell força alt. Laura Solé, que acabava d’entrar a la pista, també van contribuir, amb un gol en el tram final de la primera part a què el marcador anés igualat. En acabar el primer temps les targarines perdien només per un gol.

La segona part, que va tenir un to similar a la primera i va fer pensar al públic local que les targarines podrien empatar i fins i tot gaunyar el partit, però malauradament no va ser així.

Aina Rovira, amb gols i amb passades de la mort a la pivot Laura Vilamajó, que continuava marcant si tenia mig metre per girar-se; i Mònica Balaguer, que va trobar la manera de batre la portera local des de la banda dreta, amb tres grans gols seguits, van acabar fent també una gran actuació.

A tres minuts del final, les targarines van aconseguir empatar el partit, però malgrat la bona actuació, una vegada més de la portera Ariadna, que va aturar un penal i tres tirs de mèrit als últims minuts, les del CEACA no van poder aprofitar els darrers atacs i van cedir dos punts a favor de les de Sant Vicenç.

Una vegada més l’actuació arbitral va ser controvertida, xiulant 10 penals, alguns de molt dubtosos, a favor de les locals, per només 3 a favor del CEACA. Uns penals que les targarines no van saber aprofitar, perdent l’oportunitat de com a mínim empatar el partit.

Malgrat haver perdut l’encontre, les noies de Jaume Rovira, han millorat considerablement, en actitud i efectivitat, respecte al darrer partit amb l’Igualada.

Dissabte vinent un altre partit difícil, a casa amb el Castelldefels.

CEACA Tàrrega: Ariadna Cervera, Aina Rovira, Anna Graells, Sandra Muixí, Anna Soldado, Mònica Balaguer, Laura Vilamajó, Maria Roca i Laura Solé Entrenador: Jaume Rovira Delegat: Andreu Soldado

SantVicenç: GemmaReixas, MariaMadurell, Maria Loma, Laura Ardos, AndreLacamara, Julia Resco, Ariadna López, Elena Moreno, Mireia López, Maria Font, Laia Sagrista

Entrenador: Toni Punzos

Delegat: Jordi López

Crònica: Jesús Vilamajó