El CEACA Tàrrega va participar en la IX Trobada de mini handbol que va tenir lloc a Guissona

alevi prebenjamiAquest diumenge 18 de febrer l’escola d’handbol del CEACA Tàrrega va participar en la IX Trobada de mini handbol que va tenir a Guissona on van participar més de 200 nens i nenes de diferents punts de Catalunya. El CEACA va participar amb un equip aleví i prebenjamí on van fer un gran paper i van poder lluir les noves equipacions.

CrònicaInfantil

CH SantLlorençSantFeliu 25 – 9 CEACA Tàrrega

El CEACA a la primera part estaven molt concentrades i feien un gran paper, atacant i defensant, però tenien poques possibilitats de passar la defensa de les locals, doncs eren molt superiors. S’ha de tenir en compte que les targarines jugaven sense portera natural, i això s’ha notat en el marcador final. A la segona meitat el cansament es feia visible a les visitants i les locals van aprofitar que tenien una banqueta més amplia, per ampliar la diferència al marcador.Tot i això felicitar-les perquè mai van abaixar els braços i van perdre amb molta dignitat i bona actitud.

CEACA Tarrega:Gatnau,Gilabert,J.Balcells,Marcos,Bonjorn,L.Balcells,Segui,Goma. Entrenador/Delegat: Xavi Balcells.

Crónica Cadet

CEACA Tàrrega 17 – 19 CH La Salle Montcada

Bon partit el que van disputar les cadets al municipal de Tàrrega. Ens visitava el tercer classificat i es preveia un partit igualat, i així va ser. Tot i que en cap moment van poder anar per davant del marcador, l’actitud era de què es podia guanyar. Les sensacions van canviant i creiem que aviat es tornarà a la dinàmica positiva i guanyadora. La setmana vinent el CEACA es desplaçarà a la pista del Gavà.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

Entrenador / Delegat; David Ramon /Pepe Roca.

CH La Salle Montcada: .Anna Cardenal, Laura Orofini, Nora Rodriguez, Elisabeth Moreno, Paula Gallego, Marta Quintanar, Lucia Herrera, Andrea Forns, Noemi Martín, Emma Leon.

Entrenador / Delegat; QueraltPerez/ Javier Martin.

Crònica juvenil

Les juvenils perden al camp del CH Castelldefels 2n classificat.
Les juvenils del Ceaca, van sortir amb la intenció d’aconseguir la victòria a la pista del Castelldefels, i durant la primera part van mostrar un bon nivell de joc, amb bona defensa, amb igualtat al marcador, tot i que algunes errades en atac van provocar un resultat de 13-9 a la mitjapart.

Però a la segonaparttot va canviar, una sèrie de desencerts en defensa, i una davallada físicament, va fer que els ràpids contraatacs de les localsd eixessin les targarines sense opcions ja en els primers minuts de la segona part, aconseguint al final una gran diferència de gols 32-18.

CH Castelldefels: Amanda Granados, Gloria Vidal, Luna Macaya, Eva Parra, Elia Rull, Carlota Gonzalez, IdairaSanchez, Mia Moria, Selena Ardid.
CEACA Tàrrega: Ariadna Cervera, Laura Vilamajó, Cintia Ferrer, Aina Rovira, Anna Graells, Sandra Muixí, Sara Godoy, Júlia Casals, MònicaBalagué