El Club de Bitlles Tàrrega encara el final d’una temporada històrica

Es va proclamar campió de la Lliga Catalana el darrer cap de setmana de maig i acollirà i disputarà el Campionat de Catalunya de clubs el proper 3 de juliol

El Club de Bitlles de Tàrrega viu un dels millors moments de la seva història. Els targarins arrencaven aquest any competitiu com a vigents campions de la Lliga Catalana. Un títol que aconseguien revalidar el darrer cap de setmana de maig. Acollint, a més a més, la cita esportiva que reuniria els 8 clubs que es disputaven el títol a la Capital de l’Urgell.

És precisament un dels altres motius del bon moment en què es troba el club, el fet que des de l’inici d’aquesta temporada, el Club de Bitlles disposi d’unes instal·lacions al parc esportiu amb 10 pistes.

De cara al futur el Club es proposa ara dos grans reptes. Un a curt termini i de caire esportiu, que és ser guanyadors al Campionat de Catalunya per Clubs el proper 3 de juliol a Tàrrega i un altre objectiu més a llarg termini, que és intentar aconseguir que infants i joves targarins s’hi interessin.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.