El Club de Bitlles Tàrrega estrena noves pistes al Parc Esportiu

L’ajuntament ha fet la cessió d’una parcel·la de 400 metres quadrats que l’entitat s’ha encarregat de perimetrar mitjançant una tanca

El Club de Bitlles Tàrrega ja s’entrena a les noves pistes ubicades al Parc Esportiu de la ciutat. La parcel·la, cedida per l’Ajuntament, s’estén fins a 400 metres quadrats que el club a perimetrat amb els seus propis recursos. Les pistes ja disposen de 7 carrils i està previst que se’n facin fins a 10. D’aquesta manera, a banda de guanyar qualitat i comoditat, el Club ha fet un pas endavant a l’hora de visibilitzar-se entre els targarins en passar del parc de Sant Eloi, lluny del focus social, a trobar-se a l’epicentre de la zona esportiva.

A banda, l’entitat, amb quatre equips actius a la Federació, guanya credencials a l’hora de poder oferir Tàrrega com una de les possibles seus per acollir competicions de renom i altres esdeveniments.

Malgrat tot, el Club de Bitlles Tàrrega manifesta la necessitat de disposar també d’un local, tant per guardar el material com per oferir els tradicionals esmorzars als equips visitants, un costum ineludible en les bitlles catalanes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.