El Club Esportiu Alba aconsegueix 24 medalles en la seva participació en els Jocs Specials Olympics Catalunya

Després de 3 dies de competicions, els 40 esportistes del Club Esportiu Alba i els 6 tècnics han arribat aquesta tarda a Tàrrega carregats de medalles i sobretot d’una gran experiència viscuda

Per a molts d’ells era la primera vegada que participaven en els Jocs Specials Olympics Catalunya que s’han celebrat a Granollers i on han competit més de 1.500 esportistes d’arreu de Catalunya, però també d’11 comunitats autònomes i de 10 països diferents.
La valoració dels resultats esportius és molt positiva amb:
– 8 medalles d’or:  una per l’equip de bàsquet, una de ping-pong, 4 de ciclisme, 2 de natació.
– 9 medalles de plata: una per l’equip de petanca, 4 de ciclisme i 4 de natació.
– 7 medalles de bronze: 5 en ciclisme i 2 en natació.
Cal destacar els bons resultats de l’equip ciclista del Club Alba que ha aconseguit medalles en totes les competicions en que ha participat i l’equip de natació. També l’equip de bàsquet ha pogut emportar-se el primer lloc en la seva categoria reafirmant d’aquesta manera el bon nivell de forma que ha demostrat en les competicions territorials.
A banda de la competició esportiva, els Specials han estat una gran experiència vital per a tots els esportistes, ja que han pogut conviure i fer amistat amb d’altres esportistes d’arreu de Catalunya i posar-se a prova a tots els nivells!
La participació en els Jocs Specials Olympics d’aquest any ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresa Equiptank que ha col.laborat a finançar l’estada dels esportistes i és també patrocinador oficial de l’equip de bàsquet. El Club compta també amb un patrocini de l’equip de futbol per part de l’empresa Edicespa i les empreses Isprox i Bon Àrea per l’equip ciclista.
Un Club amb una llarga trajectòria. 
 
El Club Esportiu Alba es va crear l’any 1999 amb l’objectiu de promoure l’esport i l’activitat física entre les persones amb discapacitat intel.lectual. Realitza competicions a nivell del territori de Lleida i a Catalunya. Actualment està format per una cinquantena d’esportistes, la majoria vinculats a l’Associació Alba.
Des del Club s’intenta promoure també l’esport inclusiu amb la participació oberta d’altres esportistes i persones amants de l’exercici físic i l’esport.
L’any passat el Club Ciclista Alba va ser guardonat amb un dels Premis Inclusius de l’Esport Català que atorga cada any la Generalitat de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.