El Club Natació Tàrrega aconsegueix 9 medalles al Campionat de Catalunya en categoria aleví i infantil

natacioEl CNT ha participat el els Campionats de Catalunya Aleví i l’Infantil a les piscines Picornell de Barcelona. Vàrem iniciar-nos amb el Campionat Aleví els dies 5, 6 i 7 de juliol on el Tàrrega va participar amb un total de 8 nedadors: Carla Vilà Segués, Ares Minguet Grau, Mireia Soldado Creus, Sílvia Torres Turmo, Pol Solsona Solé, Toni Grañó Fernàndez, Eduard Torres Turmo i Marc Ramon Remesal. El Campionat Aleví no podia ser més profitós: Toni Grañó va guanyar 3 medalles quedant Campió de Catalunya en 200 estils, sots campió de Catalunya en 400 lliures i bronze en 100 esquena. L’Ares Minguet va ser Campiona de Catalunya en 400 lliures,  sots campiona en 200 lliures i 7ena i diploma en 800 lliures. El Pol Solsona va aconseguir 2 diplomes, 4rt de Catalunya en 100 lliures i 5é en 200 lliures. La Mireia Soldado va aconseguir 3 mínimes per participar en el Campionat d’Espanya en 800, 400 i 200 lliures.  Es van millorar marques personals i el balanç fou molt positiu, ens van fer vibrar i gaudir en cada prova i ens han demostrat que amb humilitat, esforç i treball es pot arribar allí on es proposin.

Sense moure’ns de les Picornell, seguidament va tenir lloc el Campionat Infantil els dies 8, 9 i 10 de juliol. El CNT va participar amb sis nedadors/es: Ignasi Bernaus Blanes, Carla Torra Codina, Noemí Marsol Siscart, Ariadna Bernaus Pascuet, Mar Ampurdanés Noró i Carla Centelles Reñé. Els Infantils van fer molt bon campionat: Carla Torra Campiona de Catalunya en 400 estils, i bronze tan en 100 com en 200 braça i diploma de 4rta classificada en 200 estils. L’ Ignasi Bernaus bronze en 200 braça, diploma de 5é classificat en 100 braça, de 6é en 1500 lliures, diploma de 7é classificat en 400 lliures i en 400 estils i a més, va aconseguir 2 mínimes més pel campionat d’Espanya en 400 lliures i 400 estils. Els Infantils van millorar marques i  ens van  fer emocionar en les finals nedant amb el convenciment que els objectius son possibles

Enhorabona a tots pels resultats obtinguts en aquest Campionats ja que marxem amb 9 medalles: 3 d’or, 2 plata i 4 bronzes. Record de medalles pel nostre Club!. A més a més s’han fet 7 diplomes i 5 mínimes pels Campionats d’Espanya Aleví i Infantil que tindran lloc a Madrid i Màlaga respectivament.

I no volem acabar sense agrair a l’Esther Corbella els 6 dies ininterromputs que ha passat amb els nedadors a peu de piscina, donant instruccions, planificant estratègies, motivant els nedadors i sabent dir a cada un el necessari per treure el millor de si mateix. Moltes gràcies Esther per portar el nom del CNT a aquests nivells i agrair també a l’Agnès Corbella i al Xavi Pascual el seu suport