El Club Natació Tàrrega dona llum verda al contracte de lloguer del pavelló del club a l’Ajuntament de Tàrrega

Ahir al vespre el Club Natació Tàrrega va celebrar Assemblea General Extraordinària de Socis que va donar llum verda al contracte de lloguer del pavelló del club a l’Ajuntament de Tàrrega.

D’aquesta manera es confirma l’acord d’arrendament de les instal·lacions del club targarí per part del consistori, per realitzar activitats relacionades amb Cultura, Promoció Econòmica i d’altres esports que ajudin a descongestionar l’activitat del Pavelló Municipal d’Esports. Per la seva part el CN, podrà afrontar un deute de 250.000 euros amb Hisenda corresponent a l’impost de l’IVA derivat de la venda dels terrenys del seu antic pavelló.

Segons ha explicat a Ràdio Tàrrega la presidenta del Club Natació Maitxe González, “amb l’Ajuntament ja feia dies que teníem el contracte a les mans i estàvem pactant les condicions i les hores de cessió esportives. Ara ja només ens faltarà la signatura”.
Segons la presidenta del CN, l’acord d’arrendament “és satisfactori per les dues parts. A nosaltres ens soluciona el pagament de la sanció d’Hisenda que per un club com nosaltres era inviable, i suposo que a l’Ajuntament li soluciona molts problemes d’espai tant a nivell esportiu com d’organització de fires”.

Durant l’assemblea, que va ser telemàtica, i en la que van participar una vintena de socis, també es va aprovar la formalització d’un préstec hipotecari de 315.000 euros per fer front a la sanció i els interessos que s’han derivat des que es confirmava la sentència de l’Audiència Nacional en aquest litigi, que recordem derivava d’una sanció en una revisió d’Hisenda de l’any 2010 pel pagament fora del trimestre corresponent de l’IVA de l’any 2007, quan es va produir la venda dels terrenys.
Segons ha confirmat Maitxe González, el pagament de la sanció d’Hisenda s’ha de fer efectiva a finals d’aquest mes d’agost.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.