El Club Natació Tàrrega va acollir la Trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament de jugadors de bàsquet de la categoria mini bàsquet masculí

El pavelló del Club Natació Tàrrega va acollir ahir diumenge la segona Trobada del Programa de detecció i perfeccionament de jugadors de bàsquet de la categoria mini bàsquet masculí del 2006 i 2007. Una prova organitzada per la Federació de Bàsquet i en la que hi participen els millors jugadors de Catalunya.
La competició va començar a les 9 del matí i s’acabà a les tres de la tarda i els equips estant formats per sectors geogràfics. A Tàrrega hi van participar jugadors d’equips de les comarques de Barcelona Lleida i Tarragona que van formar un equip de jugadors de Lleida ciutat un del Vallès occidental, un de les Terres de l’Ebre, un del Barcelonés Sud, un de Tarragona un del Baix Llobregat un de Lleida comarques centre un del Garraf Penedes i un de Lleida comarques nord.

En total es van jugar 18 partits de vuit períodes de sis minuts cadascun sense control de faltes ni de puntuació
A Olot es va realitzar la trobada dels centres masculins i femenins de jugadors de les comarques gironines i a Mollerussa la de centres femenins de la resta del país.
En el total de la trobada hi han participat un miler de nenes i nenes de 36 centres de tot Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.