El CN Tàrrega es va proclamar campió del Campionat de Catalunya de Primera Catalana

SENIOR AFINAL A 4 C.C. PRIMERA CATALANA MASCULINA     LLOC: NAVÀS

SEMIFINAL:C.N.TÀRREGA 78C.B. SANT GERVASI 60

DATA: 1.JUNY.2019

Desprès de guanyar el triangular dels segons classificats de Primera Catalana, el C.N. Tàrrega es va guanyar el poder participar en la Final a 4 que es disputava aquest passat cap de setmana a Navàs juntament amb els tres campions de cada grup. El sorteig va emparellar als targarins amb el C.B. Sant Gervasi (campió del grup 3). El partit es va caracteritzar per una gran igualtat durant tota la primera part, en la que els barcelonins, amb el seu jugador referència Coego (ex jugador ACB) van dominar el joc interior. Així es va arribar al descans amb una petita diferència favorable al CB Sant Gervasi (35-37). Ens els primers minuts de la represa els barcelonins van augmentar la diferència fins al 40-49 però una gran reacció dels targarins principalment exhibint una gran defensa i uns ràpids contratacs van endossar un parcial de 16-0 i es va finalitzar el tercer quart amb 59-52. Dos cistelles de tres punts del C.N. Tàrrega en l’inici del darrer període va permetre aconseguir una bona diferència en el marcador (67-52) i en els darrers minuts, amb un bon control del partit, va permetre als targarins guanyar la primera semifinal per 78-60 i la seva classificació per la final. En l’altra semifinal, el CB Navàs, que era l’equip amfitrió, va derrotar al CB Almeda per 73-66.

TÀRREGA

Gaines (22), Pla, G. (-), Galceran, J. (2), Sims (10), Galceran, D. (2), Tarré (6), Vergé, P. (-), Baiges (4), Bernabé (8), Pla, J. (14), Peirau (-), Sanabria (10).

Entrenador: M. Domingo

CB SANT GERVASI

López (4), Fernández(-), Miquel (9), Reina (13), Martín (-), Trujillo, D. (2), Montes (12), Herrera (-), Trujillo, J. (2), Coego (18)

Entrenador: J. Grau

Àrbitre Principal: J. Vila

Àrbitre Auxiliar            : D. Ibars

PARCIALS:​18-18, 35-37, 59-52, 78-60

FINAL: C.B. NAVÀS 63 – C.N.TÀRREGA 69

DATA: 2.JUNY.2019

En un pavelló amb un gran ambient ple de gom a gom, el C.N. Tàrrega no es va mostrar encertat en els primers minuts, i des de l’inici va ser el conjunt local el que va dominar el joc principalment gràcies al domini en el rebot i l’encert des de la linea de 6.75. Pocs punts en la primera mitja part i es va arribar al descans amb una diferència de 8 punts favorable al CB Navàs (32-24) que posava el partit molt costa amunt pel C.N. Tàrrega. Però a l’igual com a les semifinals, desprès de passar pel vestidor, els targarins van sortir molt concentrats a la pista, amb més intensitat defensiva i amb un pletòric EddySims, que va anotar 15 punts en el tercer període (amb dos cistelles de tres punts incloses) van capgirar el marcador i amb un parcial de 11-28 s’arribava als darrers 10 minuts amb una diferència favorable al CN Tàrrega de 9 punts (43-52). En els darrer període els de Navàs no van donar el partit per perdut, i amb una intens joc tant defensiu com ofensiu van endossar un parcial de 18-10, van retallar les diferències a només 1 punt (61-62) a falta de 2 minuts pel final del partit. Però lluny de perdre el control del partit, els targarins van jugar molt concentrats aquest tram final del partit, i amb una sòlida defensa i un bon encert des de la linea de tir lliure van guanyar la final amb el resultat final de 63-69. Amb aquesta victòria el CN Tàrrega es va proclamar campió del Campionat de Catalunya de Primera Catalana i va posar la cirereta a una brillant temporada. El proper curs, els targarins participaran al Campionat de Copa Catalunya.