El CN Tàrrega va participar en dues competicions; la segona jornada benjamí a INEFC Lleida i el IX Trofeu Lloret Vila Esportiva

natacio.

Pel que fa a la lliga benjamina, nedadors/es dels anys 2007 i 2008 van nedar proves individuals d’esquena i papallona dins de la 2ona jornada de lliga.

Destacar a:

  • Laia Palomino Sucarrats que va fer 3era en 100 esquena i va fer record del club 10 anys.
  • Jana Grau Alberich que va fer 3era en 100 papallona i va fer record del club de 10 anys
  • L’equip de relleus femení A 4×50 lliures va quedar en 1era posició: Jana Grau Alberich, Maria Cabestany Corbella, Claudia Cuartero Pastor i Laia Palomino Sucarrats.
  • L’equip de relleus masculí A 4×50 lliuresvan quedar en segona posició: Biel Gabernet Martin, Lluís Tomàs Farré, Enric Vidal Miró i David Marcet Cruz.

Poc a poc els nostres joves nedadors van agafant les mides a les competicions i s’acostumen a nedar proves més llargues amb tot l’esforç que suposa. Cal continuar entrenant per millorar aspectes tècnics i resultats.

Per altra banda 5 nedadores infantils, es van desplaçar a la piscina del CN Lloretja que era l’últim dia per realitzar marques mínimes pel Campionat de Catalunya Infantil que es celebrarà d’aquí 3 setmanes a Barcelona.

El balanç de la Competició fou molt positiu ja que es van millorar marques, es van aconseguir mínimes i es van poder veure avenços a nivell tècnic.

Destacar que totes les nedadores van fer podi i van obtenir medalla.

  • Ares Minguet Grau va fer dos ors en 200 papallona i 100 lliures de la categoria infantil. A més a més va fer mínima en 200 papallona pel Campionat d’Espanya i va fer record absolut del club.
  • Mireia Soldado Creus va fer dues medalles d’argent en 100 i 200 lliures. A més a més va fer record de 13 anys del club en 200 lliures.
  • Carla Vilà Segués va fer argent en 200 braça i bronze en 100 braça
  • Blanca Armengol Andreva va aconseguir el bronze en 200 esquena
  • DesiréeLombardo Amorós va aconseguir el bronze en 200 braça.

Vàrem marxar de Lloret molt contents per la competició feta per les 5 infantils i ens deixa molt bones sensacions per encarar el Campionat de Catalunya Infantil que se celebrarà del 16 al 18 de desembre a les instal·lacions del CN Barcelona.

Enhorabona a tos els nedadors/es i entrenadors.

CLUB NATACIÓ – SECCIÓ DE NATACIÓ

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.