El concurs del cartell de la Festa Major 2018 de Tàrrega ja té disseny guanyador, obra de Míriam Paredes Sánchez

Miriam Paredes Sánchez mostra el seu cartell guanyador amb l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül PalaciosLa Festa Major 2018 de Tàrrega il·lustrarà el seu cartell amb una creació de Míriam Paredes Sánchez, guanyadora del concurs que convoca cada any la Regidoria de Cultura. L’obra, escollida pel Consell Municipal de Cultura, ha rebut una dotació econòmica de 300 euros. L’autora resideix a Tàrrega des de fa 5 anys i es dedica al món del disseny gràfic. Val a dir que és la primera vegada que Miríam Paredes Sánchez concorre a un concurs d’aquestes característiques. La imatge del cartell, de colors càlids, juga amb la composició de les siluetes d’elements representatius del folklore targarí. Així, s’hi representen l’Àliga, lo Tossino, els Nans, les Arquets, els Targalets, els Gegants Tararots i el Pregoner. També hi apareixen l’Església de Santa Maria de l’Alba i les Santes Espines, patrones de la ciutat. L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül Palacios, han lliurat avui el premi a la guanyadora (vegeu fotografia). La Festa Major 2018 de Tàrrega se celebrarà del 10 al 14 de maig amb mig centenar d’activitats per a totes les edats.

Patrocini oficial de la Festa Major a càrrec de l’empresa local Borges

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega ha renovat el contracte de patrocini oficial de la Festa Major amb l’empresa local Borges Agricultural & Industrial Edible Oils. És el tercer any consecutiu que s’estableix aquest mecenatge, el qual ara s’amplia. Així, a més de la dotació econòmica xifrada en 3.000 euros (destinats a campanyes de publicitat i difusió), la coneguda empresa targarina també oferirà un berenar popular per a 1.500 persones a la plaça del Carme. Serà el dissabte 12 de maig, a les 7 de la tarda, enllaçant els balls de la 31a Trobada de Gegants i Capgrossos amb l’exhibició de la secció infantil dels Diables de BAT. La Festa Major celebrarà així una amena tarda de diversió i convivència destinada al públic familiar. Fundada l’any 1896 a Tàrrega, Borges ha esdevingut una multinacional amb activitat comercial en 112 països mantenint sempre el vincle amb la capital de l’Urgell.

Els Catarres i Roba Estesa, plats forts del programa musical

La programació de la Festa Major 2018 també destacarà pel seu cartell musical. Els plats forts seran Els Catarres i les Roba Estesa, formacions que interpretaran en directe per primera vegada a les terres de Lleida les cançons dels seus nous àlbums. Altres noms destacats són La Terrasseta de Preixens, l’Orquestra Selvatana, The Targarians, Diga’ls-Hi Inquiets, Tremendos, DJ Blanca Ross i DJ Dudins.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.