El Consell Comarcal de l’Urgell, coordina la confecció de 2.500 mascaretes adaptades a mascaretes

Des del passat cap de setmana el Consell comarcal de l’Urgell està coordinant la confecció de 2.500 mascaretes infantils en dos mides per abastir a tota la comarca menys al municipi de Tàrrega, que ja disposa de producció pròpia. Així ho ha explicat avui a Ràdio Tàrrega el president del Consell Comarcal de l’Urgell Gerard Balcells, “en previsió de que la setmana vinent puguin sortir al carrer els més petits, començarem a repartir mascaretes (que són reutilitzables) amb mides de caps més petits”, ha dit.

Segons Balcells, a través de la Xarxa de Cosidores Comarcals, grup que aplega a més de 100 persones “elaborem mascaretes amb un filtre interior de qualitat quirúrgica per donar màximes garanties de seguretat per als més joves quan puguin sortir al carrer”.

Concretament fins avui dimarts s’han repartit per elaborar 1.300 mascaretes de mida 1, destinada a infants des de P3 fins a 2n de primària i 1.200 de mida 2 adaptades a joves des de 3r de primària fins a primer d’ESO.
Aquestes mascaretes una vegada elaborades, seran posades a disposició dels ajuntaments de cada municipi, tenint en compte el nombre exacte d’alumnes que disposen en els respectius centre educatius. El repartiment es farà a raó d’una mascareta per infant o jove.

Fins a data d’avui el Consell Comarcal de l’Urgell ha repartit 8.690 mascares per adults amb filtre quirúrgic, 271 bates, i 218 gorros en residències, CAP i entre població de l’Urgell.
També s’ha coordinat la recollida i repartment de 500 salvaorelles elaborats a la comarca per CovidMakers que ha comptat amb el suport en el repartiment del cos d’Agents Rurals.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.