El Consell Comarcal de l’Urgell engega la campanya ‘Depèn de tu’

Una acció de sensibilització sobre les substàncies i els comportaments addictius 

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Urgell comença a treballar en el Pla Comarcal de Joventut 2021-2024. D’entre els àmbits prioritaris que cal desenvolupar hi ha el de Salut jove, amb una primera línia estratègica dedicada a les drogodependències.

Aquesta campanya queda emmarcada dins la fitxa 21 del contracte programa que treballa el Programa d’atenció social a les drogodependències.

La campanya ‘Depèn de tu’ és una acció de sensibilització sobre les addiccions i dependències vinculades al consum de substàncies, a les relacions personals i al mal ús de les noves tecnologies. En aquesta primera fase de la campanya es fa una crida als joves d’entre 12 i 22 anys a participar en el càsting que es farà durant el primer trimestre de l’any 2021, i que vol comptar amb la participació del jovent de la comarca.

L’objectiu d’aquesta campanya és treballar en la prevenció, sensibilització i reducció de riscos pel que fa a aquestes substàncies. Amb aquesta acció el que es pretén és posar èmfasi en la conscienciació dels joves de la comarca quant a l’ús de substàncies i comportaments addictius, una tasca que ja realitza l’Oficina Jove de Tàrrega i que ara fa un pas més.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.