El Consell Comarcal de l’Urgell suspèn la Festa Jove i el carnet de les piscines

El Consell d’Alcaldes de l’Urgell, reunit via telemàtica, ha decidit avui suspendre la Festa Jove de l’Urgell i el Carnet Comarcal de Piscines per a aquesta temporada. En aquests moments es preveu molt difícil celebrar aquests esdeveniments atesa la crisi per la COVID-19, que exigeix mesures com la distància de seguretat,  desinfecció, limitacions de mobilitat, etc.  La salut dels ciutadans per davant de tot!! #totaniràbé

Els participants han agraït la tasca de coordinació informativa amb els ajuntaments que ha assumit el Consell Comarcal aquestes darreres setmanes i que ha permès també fer arribar tot el material de protecció, mascaretes i casquets, confeccionat per la xarxa de cosidores de la comarca, a totes les residències i CAP .

El Consell d’Alcaldes ha anunciat també que aquesta mateixa setmana els ajuntaments disposaran de mascaretes per als infants, que es faran arribar a les famílies com a molt tard diumenge. Se’n donarà una a cada infant a partir de les dades de què disposen les escoles i instituts de la comarca.

Per altra banda, s’ha analitzat la situació actual i s’han coordinat estratègies davant de l’actual situació provocada per la Covid-19.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.