El Consell Comarcal estrena nous audiovisuals per atraure turisme a l’Urgell

 

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell estrena imatge promocional dels atractius turístics de la comarca a través de quatre audiovisuals temàtics. El paisatge, la gastronomia, la cultura i l’Urgell en general són les categories en què s’ha dividit tot el patrimoni que ofereixen els 20 municipis que té la comarca i els 3 nuclis agregats.

També s’han editat 4 spots per a televisió i xarxes socials. Tot el material es podrà veure a les webs del Consell Comarcal i de Turisme de l’Urgell i serà una eina de promoció per a les fires. Els vídeos han estat realitzats pel videògraf targarí Dani Hernández a través de l’empresa Lleida Pirineus – Media Holding.

Museus, castells, productes de proximitat, allotjaments i paisatges en les diferents èpoques de l’any són alguns dels elements que s’hi han destacat. El Museu del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt és l’equipament cultural més visitat a l’Urgell amb unes 27.000 visites anuals seguit del Monestir de Vallbona de les Monges amb 21.700 visites.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.