El Consell Comarcal ofereix als centres de la comarca 22 activitats dins el Programa de Suport a l’Educació

 

El Consell Comarcal de l’Urgell a través del seu Servei Educatiu desenvoluparà aquest curs 22 accions en el marc del 18è Programa Comarcal de Supoprt a l’Educació, quatre més que l’any passat. En total s’espera arribar a uns 4500 alumnes d’infantil, primària, secundària i educació especial de 29 centres de la comarca i 5 zones escolars rurals. El servei compta amb nou director Ramon Montraveta, que ha presentat les novetats del programa. La visita al Mausoleu de Bellpuig on els alumnes de 3r de primària també realitzaran un taller de melmelades, un taller d’emocions dirigit als alumnes de Batxillerat o la xerrada i la projecció del documental ASTRAL per donar a conèixer als alumnes d’ESO la feina que fa l’ONG Proactiva Open Arms al mediterrani en són algunes.

Amb un pressupost de 22.000 euros que aporten el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida s’han programat les activitats que enguany aniran més adreçades als joves d’ESO i Batxillerat.

Durant el curs els infants i joves de la comarca veuran obres de teatre, participaran en premis i concursos o faran visites didàctiques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.