El Conseller d’Educació, Gonzàlez–Cambray, es reuneix amb les direccions dels centres de Tàrrega

Tot i les darreres vagues i manifestacions contra les mesures preses pel Departament, directors i directores de Tàrrega han pogut intercanviar inquietuds, idees i projectes amb el conseller

Tàrrega ha rebut aquest divendres la visita del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. El conseller s’ha reunit aquest matí amb els directors i les directores dels centres educatius de la capital de l’Urgell, així com amb l’alcaldessa, per posar sobre la taula les línies de millora en ensenyament de cara l’any vinent tant a escala local, com a escala catalana.

Enfront de la possibilitat que els sindicats convoquin una vaga indefinida, el conseller aposta per no trencar el diàleg i reivindica la feina feta durant la legislatura.

Des del consistori celebren la visita del conseller, necessària per apropar la realitat del territori a les institucions nacionals.

Amb consonància a les línies d’actuació d’Ensenyament, Tàrrega oferirà tres graus més de formació professional i obrirà una nova línia de p3 de cara al curs vinent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.