El Cros Ciutat de Tàrrega assoleix les 30 edicions com a gran cita de l’atletisme a les terres de Lleida

Èxit de la matinal organitzada per la Regidoria d’Esports al Càmping Municipal amb 760 persones inscrites

El Cros Ciutat de Tàrrega, organitzat per la Regidoria d’Esports, ha celebrat avui diumenge la seva 30a edició amb un total de 760 persones inscrites. La cita ha assolit, per tant, amb èxit les tres dècades d’activitat promovent la pràctica de l’atletisme i els valors de l’esport. La prova ha esdevingut enguany la tercera cita puntuable per al Circuit Escolar de Cros que organitza l’ATCELL (Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Lleida).

El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha destacat que el Cros Ciutat de Tàrrega ha arribat a les 30 edicions “consolidat com una de les trobades de referència a Lleida en l’àmbit de l’atletisme”. També ha agraït en nom del consistori la col·laboració de clubs, centres educatius i entitats locals.

L’escenari de les curses ha estat com de costum el Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip, recinte que s’ha habilitat amb 8 circuits de terra amb distàncies d’entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres).

S’han disputat fins a 12 curses on han competit 19 categories diferents: veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i pre-benjamins (masculina i femenina) a més de minis P5, P4 i P3. A excepció de les modalitats d’oberta i veterans, les categories masculines i femenines han recorregut la mateixa distància en totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis).

D’altra banda, i per amenitzar la matinal, s’han posat atraccions infantils a l’abast de les famílies, fet que també ha propiciat una elevada assistència de públic a la franja horària del migdia. El 30è Cros Ciutat de Tàrrega compta amb el suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.