El Curs Internacional de Música de Cervera obre les inscripcions per a la 40a edició, que es farà del 9 al 19 de juliol

Després de l’aturada de l’any passat, enguany també tornen el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

ACN Cervera .- El Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat, ha obert les inscripcions per a la 40a edició. El curs tindrà lloc del 9 al 19 de juliol i comptarà amb 14 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Hi ha diferents disciplines de cursos, als quals els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical es poden apuntar fins el 30 de juny. Es poden inscriure al mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè i clarinet. Després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia, enguany es reprèn la Càtedra Cervera Emili Pujol, que a més del propi curs, també inclourà el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.
Des de l’organització, valoren molt positivament la recuperació del Curs, el Festival i la Fira de Lutiers. En aquest sentit, assenyalen que si enguany tampoc s’hagués pogut celebrar per segon any consecutiu, hagués pogut perillar la continuïtat d’una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya amb 40 anys de trajectòria. D’altra banda, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per oferir beques a través de la seva Obra Social per facilitar que més alumnes puguin apuntar-se al curs.

El Curs Internacional de Música forma part de la ‘Càtedra Cervera-Emili Pujol’, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.