El curtmetratge, Ni oblit ni perdó del cerverí Jordi Boquet al D’A Film Festival de Barcelona que es veurà a través de la plataforma Filmin

El proper dijous dia 30 d’abril i fins al 10 de maig s’estrena dins del marc del D’A Film Festival de Barcelona el curtmetratge dirigit per Jordi Boquet, Ni oblit ni perdó. Aquest any, a causa de les circumstàncies que estem vivint, el festival es podrà veure a través de la plataforma Filmin.
El curtmetratge està produït per Escac Films i inclòs dins La Lluita Continua una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador, el seu assassinat i el judici del cas. D’ella també en formen part la pel·lícula La mort de Guillem, dirigida per Carlos Marques Marcet i produïda per Lastor Media, Batabat i Suica Films i el llibre Guillem, escrit per Núria Cadenes i editat per Amsterdam Editorial.

València, any 2003.

La Betlem torna a casa per passar uns dies amb la seva família al poble que l’ha vist créixer. Però aquest poble amaga un caràcter trist que, per més que ella vulgui evitar, sempre acaba retornant per recordar-li que hi ha coses que mai es podran oblidar. I que tampoc es podran perdonar.

Ni oblit ni perdó és la història real d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill mort en mans del feixisme. Però… Val la pena seguir lluitant per un conflicte polític que no es resoldrà mai? I a quin preu?

Ni oblit ni perdó també ha estat seleccionat pel Festival Internacional de Cinema d’Osca que es farà online del 12 al 20 de juny.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.