El FC Barcelona, amb el targarí Jan Encuentra, va guanyar el XVè Torneig Ciutat de Tàrrega

El passat dissabte 18 de juny es va celebrar el XVè Torneig de futbol Ciutat de Tàrrega, en categoria Benjamí amb la participació de 16 equips de tot Catalunya, destacant la participació del Benjamí A del FC Barcelona i de l’Espanyol.

Al matí es va disputar la fase de classificació i a la tarda es va donar inici a la fase final. El FC Barcelona es va proclamar guanyador de la 15a edició del torneig al vèncer a l’Hospitalet per 3-1. En semifinals va derrotar al Gimnàstic de Manresa, mentre que l’Hospitalet es va desfer de l’Espanyol. Destacar que Jan Encuentra, exjugador de l’EF Tàrrega va participar i va guanyar el torneig amb el FC Barcelona, a més va ser nomenat un del 7 millors jugadors del torneig. Pel que fa als equips  van demostrar un gran nivell.

Diumenge va ser el torn de la categoria Aleví on també hi van prendre part 16 equips de Catalunya i AragEl passat dissabte 18 de juny es va celebrar el XVèTorneig de futbol Ciutat de Tàrrega, en categoria Benjamí amb la participacióde 16 equips de tot Catalunya, destacant la participació del Benjamí A del FCBarcelona i de l’Espanyol.

Al matí es va disputar la fase de classificació i a la tarda es va donar inici a la fase final. El FCBarcelona es va proclamar guanyador de la 15a edició del torneig alvèncer a l’Hospitalet per 3-1. En semifinals va derrotar al Gimnàstic de Manresa, mentre que l’Hospitalet es va desfer de l’Espanyol. Destacar que Jan Encuentra, exjugador de l’EF Tàrrega va participar i va guanyar el torneig amb el FCBarcelona, a més va ser nomenatun del 7 millors jugadors del torneig. Pel que fa als equips  van demostrar un gran nivell.
ó. En aquest cas el campió va ser el CF Igualada que va derrotar al Gimnàstic de Manresa a la final per 4-1. En semifinals els igualadins es van desfer del CE Sabadell i els de Manresa ho va fer de l’ENFAF d’Andorra. Els dos equips targarins també van demostrar un gran nivell, tot i no poder passar dels quarts de final. Destacar la presència de Joan Capdevila, el qual va fer entrega dels diplomes al 7 ideal del torneig.

El Torneig Aleví i Benjamí Ciutat de Tàrrega organitzat per l’escola de futbol de Tàrrega va mostrar un any més un gran nivell de futbol i d’esportivitat, i tot amb una gran afluència de públic, sobretot a les finals.