El Festival de Música Familiar Lo Closcamoll de Tàrrega que s’havia de celebrar el 9 de maig es cancel·la per motius de prevenció i seguretat.

Lamentant la situació actual i per causes de força major relacionades amb la pandèmia del COVID-19, com a entitat ens veiem obligats i obligades a suspendre el festival infantil “Lo Closcamoll” 2020 que s’havia de celebrar el pròxim 9 de Maig.
Seguint les indicacions del Departament de Salut, de l’Ajuntament de Tàrrega i per evitar aglomeracions, sobretot en col·lectius de potencial risc com els infants, l’organització i les administracions col·laboradores han pres aquesta decisió.
La comissió ja està buscant nova data per la celebració de la següent edició del Festival de cara al 2021 i que s’anunciarà tan bon punt s’hagi acordat amb els grups i totes les parts col·laboradores en l’organització de l’activitat.
Agrair, un cop més, la col·laboració i empatia rebuda per part de totes les institucions, entitats i empreses que hi han posat el seu granet d’arena durant aquests 5 anys i emplaçar-vos a tots i totes a participar-hi la pròxima edició.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.