El festival EMBARRAT de Tàrrega obre convocatòria d’artistes per a l’exposició “La Gran Màquina VI” i els premis Embarrat 2019

Foto ChiaraFabro (3)Convocatòria per a artistes oberta fins al 10 de març entorn el tema «EL PROGRÉS».

EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània obre convocatòria internacional per a la selecció d’una vintena d’artistes que configuraran l’exposició «La Gran Màquina VI» i optaran als premis EmbarratMuseu Trepat 2019 i Embarrat-IEI 2019.
Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera de Lleida i presidenta de l’Associació Catalana de Crítics d’Art, és enguany la comissària convidada per «La Gran Màquina VI». El tema sobre el qual han de versar les propostes artístiques d’aquesta edició és «EL PROGRÉS». Es poden consultar les bases a la web d’Embarrat. El termini per a presentar les sol·licituds és el dia 10 de març de 2019.
Com a novetat, es recupera el premi Embarrat-Museu Trepat 2019 que compta amb una dotació econòmica de 1.000 €. El jurat distingirà també amb el premi Embarrat-Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) una de les propostes artístiques seleccionades per a la «La Gran Màquina VI» amb la producció d’una exposició l’any 2020 a la Sala Gòtica de l’IEI de Lleida.
Des de les naus modernistes del Museu Trepat de Tàrrega, origen de la transformació social i industrial a les terres de Lleida, s’impulsa la sisena edició d’EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània, un esdeveniment que té com a principals objectius divulgar l’art i el pensament entre la societat, incentivar la creació artística i promoure el patrimoni cultural. Aquesta edició de l’Embarrat tindrà lloc del 24 al 28 de maig.
EMBARRAT és un festival organitzat per Ajuntament de Tàrrega i Museu Fàbrica J. Trepat de Tàrrega, amb la col·laboració de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida i Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.