El genet Albert Hermoso organitza una subhasta benèfica online per recaptar fons per la lluita contra el coronavirus Covid-19

La subhasta tindrà lloc el divendres 10 d’abril a les 20h a través d’un directe d’Instagram i el 50 % dels beneficis obtinguts es donaran a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

El genet internacional i olímpic de Concurs Complet d’Equitació, Albert Hermoso, organitza el proper divendres 10 d’abril a les 20h una subhasta benèfica online d’un cavall per recaptar fons per la lluita contra la Covid-19.

Aquesta subhasta, serà en directe a través d’Instagram i el 50% dels beneficis es lliuraran a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per la lluita contra la pandèmia del Coronavirus. Amb aquest gest, Hermoso i l’esport del Concurs Complet d’Equitació volen agrair als professionals sanitaris la gran tasca que estan duent a terme aquests dies “és un moment excepcional, tots estem patint les conseqüències d’aquesta crisi, però a qui realment hem d’agrair la tasca feta és als que estan a primera línia lluitant contra el virus”, explica Hermoso.

El cavall

Atento és un cavall de raça anglo-àrab de la eugassada Almenara Alta, de 4 anys d’edat, ideal per la competició o la reproducció. De capa alatzana, els seus orígens són per part de pare: Ismail 26,59%, Avi patern: In Blue 28,83%. Mare: Quimera 34,76%, Avi matern: Quatar de Palpe 37,6%. Actualment és propietat de Els Serrats Cavalls d’Esport i es troba a les instal·lacions formant-se amb Hermoso i el seu equip. A la web www.alberthermosofarras.com i a les xarxes socials del genet es pot veure un vídeo de presentació del cavall.

La subhasta

La subhasta tindrà lloc el divendres 10 d’abril a les 20h i es realitzarà en directe al compte d’Instagram d’Albert Hermoso @albert_hermoso. Està previst que duri uns 15 minuts amb un preu de sortida de 3.000 euros i amb licitacions de 500 euros que s’aniran escrivint al fil del directe d’Instagram. Serà el mateix Hermoso qui moderarà la subhasta i anirà donant informació addicional sobre el cavall. El plec de condicions de la subhasta es pot consultar a la pàgina web www.alberthermosofarras.com.

Donació a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Un cop s’hagi adjudicat el cavall a la millor oferta, Els Serrats Cavalls d’Esport farà el lliurament a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida del 50% de l’import de la subhasta. Hermoso anima a estar presents al directe, passar una estona entretinguda i licitar “sens dubte, el motiu ho val i el cavall també”, assegura el genet.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.