El Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Tàrrega anuncien un nou sector d’activitats econòmiques

Situat al Boscarró Nord, comptarà amb 40 hectàrees de sòl i les obres suposaran una inversió de 10 MEUR

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, han anunciat aquest dijous l’inici de la tramitació urbanística que permetrà el desenvolupament d’un nou sector d’activitats econòmiques al municipi, el conegut com a àmbit SUD-16 del Boscarró Nord. Es troba situat al nord de Tàrrega, entre les principals vies de comunicació de la zona: l’A-2 al sud, l’eix Tarragona-Andorra (C-14) i la carretera a Guissona (L-310).

Aquest es un nou espai molt esperat a la ciutat que va veure com el projecte va quedar parat fa 15 anys, i que ara l’Ajuntament celebra poder engegar-lo de nou i espera que pugui fer créixer Tàrrega en tots els àmbits.

El nou sector tindrà 19 parcel·les que es distribuiran en quatre per a indústria aïllada gran, en dos per a indústria aïllada mitjana, tres per a indústria aïllada petita i la resta per a indústria entre mitgeres en parcel·la petita.

El Pla inicial del projecte quedarà aprovat al ple ordinari de l’Ajuntament la setmana vinent i es preveu que les obres s’iniciïn el gener de 2024 i finalitzin durant el quart trimestre del mateix any, amb una inversió de 10M d’euros.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.