El gremi d’Hosteleria de Tàrrega es manifestarà contra l’estigmatització del sector

El gremi d’Hosteleria de Tàrrega, ha convocat per avui divendres a les 6 de la tarda a la plaça Major una concentració en contra de l’obligació del tancament imposada al sector.
Reclamen al Govern de Catalunya mesures equitatives per la contenció de la COVID19, que no estigmatitzi i culpabilitzi a un únic sector.
“Entenem i respectem les restriccions i mesures per la prevenció de la pandèmia, però si des de l’administració es vol fer un tancament total de les empreses, han d’anar acompanyades de mesures reals de rescat del sector tant pel que fa a les empreses com pels seus treballadors”, expliquen des del gremi.

Entre les reivindicacions que proposa el gremi a nivell municipal, hi ha la petició a l’Ajuntament de Tàrrega que anul·li l’augment del 30% de la taxa d’escombraries pel 2021 i el retorn equitatiu d’aquesta dels mesos que el sector ha estat obligat a tancar durant el 2020.

També sol·liciten una campanya d’incentivació econòmica al petit comerç i a la restauració mitjançant bons de descompte pels consumidors permetent així incentivar el consum a la ciutat de Tàrrega, “un sector que crea ocupació i riquesa i dona vida als nostres carrers i places de la ciutat. Això seria una ajuda directa com molts altres municipis de Catalunya han portat a terme durant aquests mesos de pandèmia”, expliquen.

Des del gremi d’Hosteleria de Tàrrega han volgut agrair que l’Ajuntament de Tàrrega hagi anul·lat pel 2021 la taxa de l’ocupació de terrasses, demanda que recorden va ser exposada a la reunió mantinguda el dia 6 de novembre amb la regidora de Promoció Econòmica.

La concentració d’avui comptarà amb totes les mesures de seguretat i ha estat degudament comunicada al departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

El gremi d’Hosteleria de Tàrrega aplega 71 bars, restaurants, cafeteries, establiments d’oci nocturn i hotels de la capital de l’Urgell amb més de 300 treballadors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.