El Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi organitzen una matinal d’spinning a favor del projecte ‘Apadrina un km’ del Club Ciclista Alba

17171-1552901404-1400x1400La matinal es farà de de 10:00 h a 13:00 h a la Plç. del Carme de Tàrrega i es realitzaran 3 masterclass amb un total de 23 bicicletes. Cal inscripció prèvia.

Els participants hauran de fer una aportació de 10€ pel projecte ‘Apadrina un km’ relacionat amb la ruta de llarga distància que fan anualment els ciclistes del Club Alba.

Aquest any, 10 ciclistes i 3 monitors es preparen per pedalar els 250km de distància que hi ha entre Santiago de Compostela i Oporto. El club busca patrocinadors i col·laboracions per poder costejar una part de les despeses.

El proper dissabte 30 de març de 10:00 h a 13h:00 els aficionats de la bicicleta i l’esport podran col·laborar a la masterclass matinal d’spinning solidari a la Plaça del Carme de Tàrrega, organitzada pel Grup Alba i el Centre Esportiu Sant Jordi. Els participants rebran un avituallament i tindran servei de barra durant tot el matí.

Per cada una de les 3 masterclass que es realitzaran, els participants hauran d’aportar 10€ que es destinaran al projecte Apadrina un km del Club Ciclista Alba i tothom que hi vulgui col·laborar podrà fer una aportació en concepte de fila 0. El projecte Apadrina un km està relacionat amb la ruta de llarga distància que realitzen el grup de ciclistes des de fa molts anys. El repte que s’han marcat aquest any els 10 ciclistes i els 3 monitors que hi participaran és pedalar els 250km de distància que hi ha entre Santiago de Compostela i Oporto (Portugal).

Habitualment les despeses de la ruta van a càrrec dels ciclistes i l’entitat en subvenciona una part, però aquest any els costos de l’avió han incrementat el pressupost i s’estan buscant patrocinadors i accions que ajudin a finançar el viatge. Per participar a les masterclass d’spinning del dia 30 de març cal fer una inscripció prèvia al Centre Esportiu Sant Jordi. Aquest esdeveniment solidari també compta amb la col·laboració de l’empresa Borges que ha donat producte per l’avituallament; l’Ajuntament de Tàrrega, Foment Tàrrega, el Consell Esportiu de l’Urgell i l’empresa 9AG materials de construcció.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.