El Grup Alba instala 226 panells solars a la seu de Tàrrega. 

Suposarà un estalvi del 20% del consum total que es genera a les instal·lacions i una reducció de 34,7 tonelades de CO2

Aquesta acció forma part del procés de transició energètica que va iniciar l’entitat l’any passat a través d’un pla pilot que impulsa Som Energia i Som Mobilitat i dins de les accions estratègiques de responsabilitat social ambiental de l’entitat. Els 226 panells solars que s’estan acabant d’instal·lar a la coberta de les instal·lacions de la seu central situada a Tàrrega generaran una potència total de 73,45 kwp i suposarà un estalvi del 20% de l’energia elèctrica que es consumeix a les instal·lacions. A nivell mediambiental suposarà una reducció de 34,7 tonelades de CO2. La seu central acull, a banda dels serveis d’administració de l’entitat; el servei de bugaderia industrial que està en funcionament els 365 dies de l’any; l’obrador de galetes El Rosal o el restaurant el Gat.

La inversió de la instal·lació dels panells solars ha estat d’uns 80.000 euros i es calcula poder obtenir el retorn de la inversió en 7 anys. 

En menys d’una setmana finalitzaran les tasques d’instal·lació de totes les plaques i aviat podran començar a veure’n els resultats. La voluntat de l’entitat és poder repetir aquesta mateixa acció en altres infraestructures que té l’entitat amb l’objectiu d’anar millorant en eficiència energètica i contribuir en l’impacte mediambiental.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.